Pnryksl06 Kızlar merhaba, ben 19 haftalık hamileyim midem çok kötü yanıyo hiç bişey yiyemiyorum akşam yemeğinde de yanma oldu meyve yedim şimdi onda da oldu ne yapsam bilmiyorum.
MinikTavsanim Pnryksl06 kızlar bir haftadır midemden neler çekiyorum ne uyku yüzü gördüm ne yemek o kadar ağrıyor kiii kulaklarımdan beynimden çıkıyor midemdeki yanma 😭😭rennine , süt , karbonat denemediğim şeyler kalmadı
SnFk Pnryksl06 valla bugün mide ağrısı ve yanmasını ne yaptıysam geçiremedim. Süt içtim yok, elma yedim yok, yoğurt yedim yok, azar azar sık sık yedim yok. Napıcam bilmiyorum.
Unalgamze Merhaba ayni seyi bende yaşıyorum midemde reflü var birde gaviscon şurup kullaniyrm eninda etki ediyor doktoruma mesaj yoluyla sordum kullanabilirsin dedi genelde butun gebeler kullaniyr zaten
OzlemBigk Pnryksl06 ben 27. Haftadayım 20. Haftadan beri yanıyo midem yavaş yavaş arttı şiddeti ama ilaçtan önce her mide yanmanda yudum yudum süt içmeyi dene hemen kesiyo
Unalgamze Ben süt,zencefil herseyi denedim ilac icmeyim dye ama banamisin demedi en son gaviscon iyi geldi