Danis12
tamda kendinizi ifade ettiniz baksanıza :)) demek ki siz sığınmışsınız oraya.
Politik sebeplerden dolayı mi gittiniz sizde 😹 sizin gibilerin yuvası orasida. Artık oraları nasıl benimsemişseniz çocuklarınızın ismini bile onların kültürüne yakışacak uyacak şekilde koymak istiyorsunuz.
Yazik çocuğa üzüldüm, düşünsenize Turksunuz ama isminiz yabancı bilemedim vallah 🤷🏻♀️
ben koyduğunuz ismi eleştirmedim ben koyma sebebinizi eleştirdim. Konuyu alıp başka yerlere götürmeyin. Ayrıca ben gavur derken ismim hakkında dedim insanlar topluma değil, diyecek laf bulamayınca konuyu başka yere çekmeye çalıştınız ama olmadi, yok kucuk görmek bilmem ne emin olun oradakilerin bi çoğu sizden daha terbiyeli ve saygılı o yüzden neden küçük goreyim sonuçta onlarda insan? Siz benim ismim hakkında kinayeli bi şekilde konuştunuz ki sanki ismimm nerden geldiği belli değilmiş gibi benim ismim en azından Türkçe kökenli gavur kökenli değil çok şükür ve ismimle gurur duyuyorum. Siz ufkunuzu baya açmışsınız hanfendi bakınsanıza oraya ne kasar güzel ayak uydurmuşsunuz ki çocuklarınızın kaderini bile onların kültürü yaşamların dogrultusunda çiziyorsunuz. Demek size gore başkalarına göre yaşamak ayak uydurmak ufkun açık olması Ben öyle yapmıyorum diye ufkum kapali mi yani 🤣
Herneyse dediğim gibi çocuğunuza ne ismi koymak isterseniz koyun banane.
Umarım büyüdüklerinde anne bizim ismimizi niye yabancı koydun diye sormazlar. Onlara ayak uydurayim derken kendi aslından ayrıştırıyorsunuz, çocuğunuza yabancı isim kendinizi ve çocuğunuzu sözüm ona oralara kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Ben hiç duymadim Türkiye’de yaşayan Hollandalının almanın Belçika’nın Türk isim koyduklarını çocuklarına o kadarda yabancı arkadasım var Türkiye’de :)
ona bakarsaniz çocuğunuzun ilerde Türk arkadaşlarıda ismin neden yabancı diye sorabilir ve Buda dalga konusu olabilir hani çocuğunuzun geleceğini çok düşünüyorsunuz ya🙂 Bana gelecek olursak biz sığınmadık tatlim ya, büyüklerimiz ta eskiden gitmiş ve bizlerde hasbel kader orda dogduk büyüdük ve çok şükürde Rabbim Türkiye’ye anavatanima asil olan yere dönmeyi nasip etti elhamdullilah. Beni ordan vurmaya çalıştın ama beceremedin güzelim ya olmadi 🥰 neyse sanada bye.