Tuselizya35 Merhaba kızlar Izmır de memnun kaldığınız dr hastane var mı ve fiyatları nedir teşekkürler
Busimss Tuselizya35 ben Buca da özel kliniğe gidiyorum Dr.Tahir Özgüder çokta memnunum. Muayene ücreti 250 TL ayrıca Özel Çınarlı hastanesinin de ortagı kendisi doğumum da nasipse oeada olacak.
YasMin0910 Tuselizya35 kesinlikle SÜMEYRA TATAR ❤️ Canım doktorum bir tane kendisi cok iyi cok sevecen kendisini cok seviyorum insanı pozitif enerjisi ile cok mutlu ediyor 🥰
ewrem35 Sümeyra Tatar Alsancak’ta kliniği var mükemmel bir insan tavsiye ederim ücreti 200 TL sonuna kadar hakediyor benim de doktorum ayrıca ücyoldaki egepolde de bülent Turgut ay var muayene ücreti 125 tl Bülent beyde çok iyidir randevu almak biraz zor 😀
Tuselizya35 ewrem35 benimde şuan görüştüğüm bir klinik var fakat doğum fiyatları gerçekten yüksek geliyor normal egepolun doğumu 3500 falansa özel dr la 5500 oluyor 🤷🏻♀️
ewrem35 Tuselizya35 Sümeyra hanım istediğin hastaneye gelip doğumunu yaptırıyor ucuk olacağını düşünmüyorum benim görümcem o şekilde yapmıştı 2018 de
ewrem35 Tuselizya35 maalesef daha 14 haftalık hamileyim 😂 ama sorabilirim Beklersen ayın 4de randevum var
ewrem35 Tuselizya35 tamam konusurum yazarım sana bende bu haftaya kadar iki doktora gittim en iyisini bulmak icin hep Sümeyra daha iyi deldi ona devam ediyorum haber veririm ☺️
ewrem35 Tuselizya35 konuştum tatlım kendisi 3000 bin civarı alıyormuş seçeceğiN hastanenin fiyatı ekstra üstüne ekleniyor 5000 bin olur diye düşünüyorum ben 😂
Buketcaliskan35 Özel Çınarlı- Dilay Gökdeniz . Muayene ücreti 100 TL yeni zam geldi. Doğum ücreti işitme testi dahil 3000 TL . Çok memnunum 🙏🏻
Tuselizya35 Buketcaliskan35 hastanenin dr olunca fiyat uygun oluyor gerçekten yukarı da bir arkadas yazdı dr ozel cinarli da yapacakmış 4 bin demişler