Busragozer Kızlar yüzüm pütür pütür soyulmaya başladı , hamilelik lekenmesi gibi değil ama böyle derim değişiyor gibi anlamadım 😔
Beklenenmucizem Busragozer bende 21. Haftadayım 8. Haftadan beri yüzüm soyuluyor . Çok su da içerim yemek yerken en az 3 bardak içerim. Sürekli nemlendiriyorum ama hep pütürlü
Songulkaya Benimde öyle ama sadece burnumun etrafı kıpkırmızı oldu kaşınıyor ve soyuluyor 😔 burun etrafında olunca kötü bi görüntü oluyo 🙈
Edauysun Songulkaya benmde agız cevrem kızardı kaşınıyor 😔derilerim soyuluyor😔 kaçıncı haftadasınız kızlar
Busragozer Deletesmom095 ya ordan kaybediyorum zaten ben mide ameliyatlıyım yemek yediğim zaman en az yarım saat su içemiyorum 😔 su içtim mi çok karnım acıkıyor nasıl olacak bilmiyorum bugün süt nemlendirmesene başlayacağım bakalım 😌
Songulkaya Deletesmom095 kuruluktan olduğunu düşünmüyorum hem cildim yaglı hemde ictigim suyun haddi hesabi yok 😏 hergun de krem sürüyorum nemlendiriyorum ama hic gecmiyor
Songulkaya Busragozer Geçen gün gittiğimde keşke sorsaydım unuttum 😏 virus yüzünden sık sık gidemiyorum da mecbur böyle idare edecem