Kardelen92 Minies migrosun sıvı çamaşır deterjanı hakkında bilgisi olan varmı 28 TL gbi bir fiyatı var diğerlerine göre fiyatı çok uygun geldi bana ama ise yaramazsa diye de tereddüt ettim
Fts2020 Kardelen92 bi tane al dene bence sen daha iyi bilirsin yarayıp yaramadıgını ben duru granül sabun aldım yıkadım ütüledim cok güzel kokusu var yumuşacık bide memnun kaldım
Makbus06 Kardelen92 valla bir araştırma yaptım ariel baby memnun kalanlar cok leke icin de çıkartma özelliği cok güzelmiş hipoalerjenikmis ben ins ondan alacagim şok marketten aldim deterjan ama memnun kalmadım bebek icin çıkamadım disariya ama kesinlikle internetten alacagim ariel baby sıvıymış birde.
Keremeral Kardelen92 duru granül kullanıyorum 0 kimyasal lekeleri çok güzel çıkarıyor yumuşatıcıyada gerek yok ve harika kokuyor lavantasız olanı
Kardelen92 Fts2020 teşekkürler toz deterjan için leke bırakıyor diyorlar sende olmadı sanrm kaç derece de yikadin
Fts2020 Kardelen92 30 dakikalk programda yıkadım deterjanı cok koymassan bişi olmuyor ben gayet memnunum
melikekayi Unibaby sensation da güzel oda ortalama 30 tl civarındaydı. Unibaby nin de ürünleri güzeldir, bakabilirsin. 😊🙋🏻♀️
melikekayi Kardelen92 migros vb süpermarketlerde vardır büyük ihtimalle. Biz temiz ürünleri satan depo var ordan almıştık.
Cnsbll Ben unibaby ninkini kullanmiştim .gayet iyiydi bi sorun yasamadık.ikinci ogluma duru granül kullanmayı düşünüyorum
Tukec Kardelen92 Ben siveno aldım %50 indirim var İnternet sitesinde. Deterjan, biberon emzik yıkama deterjanı ve şampuanını ordan aldım. İçeriği temiz diye tercih ettim