eymenhumeyra 10+5 haftamdayim bende bel agrisi arada kasik agrisi disinda biseyim yok mide bulantim hic olmadi midem eziliyo acliktan sadece yeni yemis olsamda 😊 10 aylikta bi kizim var mecbur kosturmaca arada dinleniyorum
gozdelilip buseyusuf27 ay ben bulantı kusma ölüyorum günde 20 kez çıkartıyorum artık dayanamıyorum serum taktırıyorum 🙄 ilacı merak ettim paylaşır mısınn
buseyusuf27 gozdelilip https://imgyukle.com/i/rkObhQ canım bu ılac hamılelere özel zaten saglık ocagında yazdırabılırsın akşamları yatmadan 2 tane alıyorsun ertesi gün normal hayata devam ben bunla cok rahatladım sdce sbh öğürme oluyordu okdr cok sukur şimdi rahatladım bence kullan derım kurtarıcı bırsey cunku nereye kdr serum yıceksın 😊 şimdiden gecmıs olsun kullanınca rahatlıcaksn
gozdelilip buseyusuf27 ay bunu da kullandım canım ama etki etmedi bana zofer kullandım o biraz daha iyi gibi ama bana sadece şu sıralar serum iyi geliyor vücut çok kustuğu için sıvı kaybı da çok oluyor
buseyusuf27 gozdelilip anladım cnm bska bılmyorm bn bunu kullandım rahat ettım 😒 zor ya bılırım valla ıns gecer bulantıların elma flan dene belkı ıyı gelır miğdene
Sis Miryem kızım oldu evet ilk gebeliğimde yaşamıştım simdi 2. Gebeliğim haftasıyla uyumlu gidiyor ama henuz cinsiyet belli değil😊