iremgun EbruIrmakAhmet küvezde kilo kaybı olacak falan diye düşünme benim yeğenim kaybetmedi iyi düşün hep iyi olsun canım💜
EbruIrmakAhmet Deletesmom095 canım anlaşılmıcak bişey değil emin ol sızıntı şeklinde gelip bi kaç saat içinde arttı zaten akıntıyla falan ilgisi yok anlıyosun hissediyosun zaten
Sifa0033 EbruIrmakAhmet Rabbim şu mübarek günde dualarınızı kabul etsin evladınızı sağlıklı bir şekilde size bağışlasın inşaallah
Arminim EbruIrmakAhmet rabbim bu mübarek ramazan ayında şifa versin inşalh sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız 🙏
eminee0707 EbruIrmakAhmet canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki bende 3 gün önce 31 haftalık doğum yaptım yavrum kuvezde 😔 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼 Allah yardımcın olsun
EbruIrmakAhmet eminee0707 Amin canım benim Amin çok güçlü olmamız lazım Allah yardımcınız olsun sizinde sağ Salim al kucağına inşallah onlar bizden daha güçlü hiç sıkma canını kaç gram doğdu
eminee0707 EbruIrmakAhmet sabah doktoru 1710 oldu dedi ama anne sütüne başladık ınsallah alicak dogumdan sonraki ilk gun kilo kaybetmesini bekliyoruz iyi bisey sonradan toparlicak ödem atmasi lazım dedi canım
Dygggkcr EbruIrmakAhmet sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım kuzenim 33 haftalık doğum yaptı 2 kg doğdu oğlu kuvoze girmedi bile 🌸 bu arada doktorunuz vedat beydi diye hatırlıyorum sanki hangi hastanedesiniz acaba
EbruIrmakAhmet Dygggkcr maşallah inşallah bizde girmeyiz 🤲🏻 Evet canım vedat bey şuan can hastanesindeyim doğumu kent hastanesinde yapıcaz nasipse