sweethome1000 Merhaba kızlar… izne ayrılıp doğum rapor parasını aylık alan var mı aranızda ?? Ben ramazan bayramından sonra izne ayrılıcam .. ve aylık almak istiyorum.. Ayın kaçında alınıyo Toplu değilde aylık alınıyo mu Yardımcı olur musunuz tecrübeli anneler
Aysekmn sweethome1000 aylık alınmıyor diye biliyorum bide doğum izni bittikten 40 gün sonra yatıyor para diye biliyorum yani 4 ay kullandın izni bitti ondan 40 gün sonra alınıyor bizim iş yerinde öyle her yerde öyle diye duydum ama bilmiyorum yinede
Tsbganne sweethome1000 eğer şirket muhasebeniz raporu 30 günlük olacak şekilde çalışmadı olarak bildirirse aylık olarak ödeme alınabiliyor
Meriwa sweethome1000 canm aylık alınıyor onu muhasebenle görüşüyosun onlar bildirim yapıyorlar yoksa toplu alıyosun 4 ayın sonunda
Aysekmn Simgesydn evet benimde etrafımda öyle olan arkadaşlarım oldu ve bizim iş yerinde öyle oluyor oran biliyorum bende
Mineee35 Minikkkkk canım doğum yapınca hastane den doğum evragiyla sgk ya başvuruyonuz tam detaylı bende bilmiyorum bakalim doğum zamanı eşim halletcek