Pinkyellow Tgbakml yarın 11 haftalık olcaz ♥️ doktorun iyi olması değiyor diyim canım sen kime gidiyosun ☺️
Tgbakml Pinkyellow maşallah 🧿 tabiki de doktor çok önemli ben de Ahmet Yaman a gidiyorum 17 haftalık olduk biz de 🥳
Pinkyellow Tgbakml ben erkeğe gitmek istemedigim için bu kadar çile 🤦♀️😄 ama çok iyi olduğunu duydum Ahmet Yaman’ın .
Saka07 Pinkyellow ben de Ahmet Yamana gidiyorum. Virüsten önce de eğitim araştırmaya da gidiyordum. Sarılardayım
GamzeKa Pinkyellow bende manavgattayım ve Şükrü beye gidiyorum hisarda alanında uzman olarak bende çok bu ismi duydum 😌
Saka07 Tgbakml bende perşembe gideceğim şeker yüklemesi için ücret değişmiş fakat telefonda bilgi vermediler onu soracaktım ☺️☺️
Aysetonkus Medstar yıldız murat bulut inanılmaz iyisakşn ve çok iyi bir dinleyici 9+5 teyim ama çok araştırdım
Melikekrtc1 Bende Özel polikliniğe gidiyorum. Ayşegül Tezcan Germen Lara da. sanırım Yaşam hastanesinde doğum yapıcam 🤷♀️ daha net değil. 32+5 deyiz oğluşumla ☺️
Havva07 gtopraklar ben Mustafa beye 1 kez muayene oldum. Çok bilgilendirici bi dr, çok beğendim. Gebeliğimin sonu olmasa ona geçerdim.