Ylz34 Merhabalar 38 haftalık hamileyim dudagımın üstünde uçuk çıktı uçuga ne iyi gelir acaba yoksa bebegim dogdugunda öpemem bile😢
Yasemin00 Ylz34 off bendede var şuan uçuk daha15 gün oldu çıkalı yeni geçmişti bu sabah yine çıktı biri gider biri gelir valla bıktım artık aman off🤨 sanırım benimki.fazla sitresten dün eltim doğum yaptı onu düşündüm.nasıl olucak diye heralde ondan çıktı yine valla kafama bişey taktımmı ille bişey çıkıyo bende 😏
Cansummm Ylz34 zovirax krem sürebilirsiniz bende de çok çıkar B grubu gebelik kategorisi ve doktorum kullanmakta bir sakınca görmedi. Gene de doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz 1 günde kurutuyor ben çok memnunum
Dilarailhan Canım zovirax uçuk kremi var onu kullanabilirsin, uçuk.virusu var bende de çıkıyor arada . Doktoruma danışıp kullanmıştım birşey olmaz merak etme gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
Ylz34 Dilarailhan kremi aldım kullandım çok rahatlattı canım bayagı yanıyordu size dua ediyorum😊😊 RABBİM gönlünüze göre versin🤗🤗
Ylz34 Yasemin00 zaten bu uçukda bir virüs bünyede yer ediyor stres yada bagısıklıgn düştügü an hemen çıkıyor
muhanneozge Uçuk kremlerinin etken maddesi dolayısıyla hamilelikte kullanılamadığını duymuştum. Dr. Unuza danışın en fazla 1 hafta kendiliğinden geçer zaten
Ylz34 muhanneozge aldık kremi eczanecide 6. Aydan sonra kullanımda skıntı olmaz dedi bayagı rahatlattı krem çok canım canıyordu inşallah birşey olmaz
Cansummm Ylz34 geçeceğini düşünüyorum eşimde de bende de çıkar ikimizinkini de 1-2 günde kurutuyor. Düzenli kullandığınızda etkisini göreceğinizi düşünüyorum çok geçmiş olsun