Dua Kızlar selam 12+1 im fikir asiti bıraktım decavit verdi doktor onda da folik asit var ekstra kullanmana gerek yok dedi balık yağı filan yazan oluyor ben başka bi şey kullanmıyorum doktor unuttu mu yazmayı ne 😂
anneee Dua bende 12 de folik asidi bırakıp decavit içmeye başladım 16. Haftada omega 3 başladı bide devit 3 su an 23+3 bunları kullanıyorum ☺
DidemYldrm Dua 22 haftam bitti canım ben sadece peravit kullandım 20 haftadan sonra kan ilaçı verdi balık yağ vermedi hafta da 2 kere balık ye yeter dedi özellikle somon balığı
AliEgeninannesi Dua bennde ilk üç ay folik asitle decaviti beraber kullandım üç aydan sonra bırakıp kan hapına başladım
anneee Dua bilemiyorum canım tahlil sonuçlarına göre bakıyor benim doktorum bi de balık yiyemiyorum o yüzden olabilir ☺ Amin inşallah hepimizinkine
Dua DidemYldrm evet aslında en sağlıklısı ama işte yemiyorum ki ben de her şeye dikkat etmek gerekiyor fikri bile yoruyor insanı ☺ Ama yapılacak bi şey de yok yiycez
Dilektrkoglu Decavit kullanıpta ishal olan varmı kızlar bende ishal yaptı hap mı yapmıştır acaba 34+3 günlük hamileyim
sercen Dua yanı bazıları veriyo bazıları vermiyo cnm onlarda artik hangi kafada bilmiyoruz 🙄🤣bide balıkta yiyen biriyim yani 🙂
AliEgeninannesi Dua benimde kan testi sonuçlarım normaldi decavite dewam edersem çok fazla kilo alımı yapıcağını söyleyip gynoferon'u verdi.