Sdaakll Anneler 31+2 haftalik hamileyim normalde bebegim gece uykumdan tekmeleriyle uyandirdi gun icinde cok aktif hareketlerini hissederdim dun gece 12 de yattim ve ilk deda hic uyanmadan uyudum bugun 1 de kalktim malum Oruc ama hem kan ilaci hemde kalsiyum ilac kullandigimdan dolayi oruc tutamiyorum 1 bucuk gibi kahvaltimi ettim ama bu saate kadar hala hic bisey hissedemedim normalde boyle bisey basima gelmemisti endiselenmelimiyim bilmiyorum basina boyle bisey gelen varmi ? 😔😔
Zengines Sdaakll gün boyu bekle canım. Eger 10 kez hareket etmezse endiselenirsin. Bir de sana tavsiyem bu kadar gec kahvaltı yapma. Yazık bebisine ögünde atlama ki hareketi düzenli olsun
Fatihinannesii Sdaakll bebek büyüdükçe hareketleride kısıtlanıyor belki ondanda olabilir, bazen benimde oynamıyor elimi koyuyorum duymaya çalışıyorum elinle karnına vur tepki verir illa ki, olmadı eşin karnını dinlesin canım öyle dene birde
Nuraan_k Sdaakll elinle karnına çok hafif bastır benimkide bazen kıpırdamıyo ben dokunuyorum ☺️ Tabi sonra pişman ediyo saatlerce acıtıyor canımı 🤣
YagmrK Sdaakll gecen hafta aynı şikayetle doktoruma gittim bende endişeni anlayabiliyorum o yüzden arkası dönük olduğunda az hissediliyor belki hareket var sen hissetmiyorsun. Doktorum tatlı bişeyler yiyip soluna yat tek bi hareket bile hissetsen korkma demişti canım ama için rahat etmezse kalp atışına baktır derim 😊