htc34sdkl Ysmcn 12+1 ve 14+3 erkek dedi 2si de farklı doktor ama kesin demediler. Bir dahaki gidişimde kesinleşir herhalde
Nmeric Ben en son 12. Haftada gitmiştim dr çok erken söylemem dedi 30unda gideceğim 15+3 olacağız o zaman söyler diye umut ediyorum 🙏🏻🤗
Sedaerat Ben ikili taramada öğrendim doktorumuz kesin erkek dedi ama yinede tam güvenemedim haftaya tekrar gidicem bakalım:)
Arya12 12+5 ken gitmiştik geçen hafta bebek 14+5 görünüyor dedi cinsiyeti de erkek dedi. Bu önden gitme durumunu anlamıyorum. Son adetime göre 12+5 di.
Ysmcn Arya12 aa ozaman dr var bir problem ölçemiyo demekki🤔benimki de son adet tarihim göre 1 hafta önde gözüküyo 2 kez kontrole gittim değişmedi
Mico Damla________ canim 11.ve 14. Hafta icerisinde ikili tarama icin gitmen gerek doktorun soymedimi
Aslihansan Ysmcn valla öyle kız erkek farketmez ama öğrenince insan bi rahatlıyo gerçekten ☺️ Aminn herkese sağlıklı doğum nasip etsin Allah ☺️
Ysmcn Zynp01 11 de kız gibi dedi değişir mi bilmiyorum ama kızlarım var buda erkek olsa fena olmazdı 🙈😜