Papatyali Elmaveannesi hayır keseyi gördük sadece henüz erken dedi dr kalp atışı 6-7.ci haftalarda duyuluyor
Zehra1905 Papatyali bende hep ekşi yedim, limonu tuzlayıp tuzlayıp yedim tatlının ismini duyunca midem bulanıyodu kızım oluyo inşallah 😊
POYRAZIN_ANNESI35 Papatyali 16 haftalık hamileyim 4 hafta ömcesine kadar bulantıdan yemek nedir bilmiyordum ekşi yerdim hep oğlum olacak AŞerme ile alakası yok kuzum
Sedley Goz35 Doğrudur canım vücuttaki vitaminle alakalı olan bişey galiba vücudun neye ihtiyacı varsa onu yiyosun aslında. Bizimki eğlence olsun ye tatlıyı doğur hakkıyı hesabı 🤗🤗
Sumeyyeture Ben hep ekşi yada tuzlu yiyecek yiyorum ve erkek bence alakası yok tatlıyı hiç istemiyorum😀
Eylul00 Papatyali biz de şaşırdık çok. Haftaya kontrol var bakalım kız diyip şaşırtmazsa bizi merak ediyorum ben de 😃 😃
Papatyali Eylul00 ilk ne dendiyse odur bence dr iyi bi doktorsa ben kızımda 11+5 te kesin kız demişti öylede oldu valla gerçi değişende oluyor bazen inşallah gönlünüzden geçen olur hayırlısıyla 🥰
Eylul00 Papatyali doç Dr. Ama bakalım bu hafta netleşir inşallah. O kadar çok erkek var ki Ekim ayında erkek diye düşünüyorum artık bende🤗
Papatyali Eylul00 evet ya bu yıl bende hep hamile olanlardan cinsiyeti erkek duyuyorum hayırlısı olsun bakalım 🥰
ED1802 Papatyali hamileliğimi hiç anlamadım hiç kusmadım ve asitli soda tarzı tuz limon aşerdim hep ekşi aşerdim oğlumu bekliorum 😇
Eylul00 Papatyali aynen öyle valla netleşince yine yazarım. Belirtiler kız belirtisiymiş herkes öyle diyor 😂 o yüzden merakla bekliyorum