Öncelikle cok guzel bi hamilelik gecirdim ilk aylarda tabiki mide bulantim oldu ama o bile o kadar zorlamadi sonunu düşündükçe. Sonunda kavuştuk kızımla. 11 Nisan gecesi saat 4 te sancıyla uyandım hafiften vardi zaten ama ben 22 Nisana sezeryan icin gün almıştık ilkten doğum sancisi olduğunu düşünmek istemedim oysaki doktorum 9 Nisanda gittiğimde bu kız 22 Nisani beklemicek annesi demişti 😊 . Saat 5 oldu 6 oldu tabi ben uyuyorum uyaniyorum anlık sancılar girip gidiyor en son artık dakika tutmaya basladim 10 dakikada 15 dakikada bir duzene girdi sonrasinda dakikalar 10 dakika altına düşünce doktorumu aradim ve hazırlan gel doğumun baslamis bende hastaneye geciyorum dedi . Saat 8 oldu ben duşa girdim ciktim tabi hala inanamyorum 😊😊🙄 Sonra hastaneye gittik doktorum muayene etti baya fazla dedi yatis verdi hemen alalım sezeryana dedi . Bu arada bebeğim normal pozisyondaydi hastane pandemi hastanesi oldugu icin bir de ne zman doğum olur bilmedigimiz icin ben sezeryan istedim . Nst ye bağlandım ve saat 12 de beni ameliyata aldılar 12:35 te doğdu miniğim 👶😊
Onu gördüğüm ilk an anlatılamaz çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin 😊 Minik kızımı gördükten sonra ben panik yapmışım ve banaa sakinlestrici vermisler hicbirsey hatirlamiyorum o an sonra . Odaya geldim ve kızım hala gelmemisti . Anladık zaten kotu bişey olduğunu. Saat 2 oldu hala yok hemsirelere soruyoruz net birsey soylemiyorlar . Sonradan söylediler solunum sıkıntısı varmış müşaade odasında gözlem altında tutuluyormus . Net birsey soylemiyolar durumu icin artik aksam 9 oldu esimde baya bunaldi ve artık net birsey soyleyin dedi hemsirelere saat sonra belli olucak dediler hava kanı mı ne almışlar ona bakilcakmis . Saat 9 buçukta geldi kızım. Nefes almasi duzelince getirdiler ama ömrümüzden ömür gitti . Neyseki böylede olsa kavuştuk kızımla iyi ki geldi !😊 2835 kilo 50 cm doğdu. Suan mışıl mışıl uyuyor prensesim .💕 Bir de o gece beni yuruttuler bende gece hep kalkıp yürüdüm sonraki gun de baya açılmıştım çıktık hastaneden hemen toparlandım allaha şükür. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Benimde hikayem boyle .😊 Düşünüyordum bende yazabilecek miyim diye doğum hikayemi suan 14 günlük olduk bile 💗🤗 Hamile olan hamile kalmak isteyen herkese allah yardım etsin hayırlısını versin. 😊