NidaTrk93 Merhabala kızlar 24+2 deyim kulağımda iki kulağımda ama daha çok sol tarftakinde kendi kalp atışımı duyuyorum basınçlı bir şekilde ve bu yaşam kalitemi çok etkiliyor rahatsız edici birşey varmı aranzda böyle birşey yaşayan
Ozlemkubra NidaTrk93 o ara kalp atışımız yükselmiş oluyor bendede oluyordu tansiyon ölçünce anladım kalbim 100ü geçiyor o durumda
leyla25 NidaTrk93 nerdeyse bir ay boyunca bana da olmuştu o kadar sinir bozucuydu ki şimdi 26.haftamdayım o kadar sık olmuyor
esraskrdn NidaTrk93 Bende sürekli yasiyordumm. Hala ara ara yaşıyorum. Kendimi kontrol ettiğimde uzun süre aç kalıp bı anda yemek yediğimde olduğunu fark ettim. Muhtemelen anı kan şekeri yükselmesi. Nefesimi bile duymak gerçekten delirtiyor şu. Öyle olduğunda uzanıp gözlerinizi kapatıp sakince nefes egzersizi yapın rahatlatiyo.
NidaTrk93 leyla25 aşırı sinir bozucu hemde önce tıkanmıştı öksürünce açılıyordu sonra birdaha giriyordu şimdi o geçti çok nadir oluyor ama bu berbat birşey
[silindi] NidaTrk93 bana da oluyo canım hatta kalp atışım o kadar şiddetli ki deprem oluyo sanıyorum sallanıyorum resmen doktor kardiyolojiye görün dedi oda herşeyin normal olduğunu söyledi nedenini çözebilmiş değiliz 🤦🏼♀️
Elifkcr [silindi] bu kulakta kalp atışınızı duyma sorununuz ne kadar sürdü acaba? Ben çok korkuyorum. 1 aydır yaşıyorum.
Elifkcr [silindi] kulakta nabız sesi duyduğunuzu söylemişsiniz hamiellikte lütfen yardımcı olur musnuz? Ne kadar sürmüştü?
kalben_duam NidaTrk93 kalp atışımı sadece kulağımda değil vücudumun her bölgesinde hissediyorum. Nabzım çok yüksek erken yordu beni hamilelik
027033 kalben_duam peki sallantı oluyormuydu benim kafamın içinde bile kalp atıyor sanki zaten ritim bozukluğu var nefes alamıyorum basınçtan
Elifkcr kalben_duam korkmayın ama ben bir çok hamile yazmış okudum bu durumu. Bn de tüm vücudumda sırtımda bile hissediyorum kalp atışlarımı. Beynimde hissediyorum. Doktorunuza sordunuz mu
[silindi] Elifkcr hanımefendi bu kadar cevap vermemi bekleyene kadar doktorunuza sorsaydınız keşke☺️ Doğum yapana kadar devam etti kalp muayenemi yaptırdığım için önemsemedim doktorum beni kardiyolojiye sevk etmişti
Elifkcr [silindi] doktora gittim. Çok farklı branşlarda doktora gittim ama hiç bir doktorum da hamilelikten olur demedi . Ama muayne ve tahlil sonuçlarında da bir şey bulamadılar. O yüzden böyle yaşayan birilerinden duymak bana da yaşadığım şeyin normal olduğunu düşündürüyor. Kusura bakmayın lütfen