Funda_karabas Yarın muanem var benim sancim oldugu icin doktor cagirdi sokak yasagida var nasıl gidicem hastaneye 34 haftaligim
hilalaykaba35 Funda_karabas Bizimde bugünn vardı kontrolümüz canım bizim hastanemiz izin belgesi attı telefondan polisler durdurdu hamile olduğumu görünce hastaneden dönüyoruz fitinde sorun yapmadılar
iremgun Funda_karabas ben az önce gittim kanamam vardı polisi aradık onlar 112ye aktardı 112 biz gelip bırakacağız dediler. Geldiler aldılar bıraktılar hastahaneye. Polis yönlendirir sizi eğer aracınız varsa barkod numarası yolluyorlar telefonunuza biz de bugün araç yoktu mecbur ambulansla hallettik.
Deleted5544 ben dün gittim. hastane randevu bilgilerini göndermişti. polis durdurdu hamileyim muayenem var dedim geçin dedi direk. sıkıntı yapmıyorlar yani
fikran09 Funda_karabas bize hastanemizden şöyle bi mesaj gelmişti “Sağlık ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek üzere sokağa çıkma yasağı boyunca poliklinik hizmetlerimiz devam edecektir. Kimliğiniz ve randevu saatiniz ile ilgili daha önce gönderilmiş bilgilendirme SMS’ini yanınızda bulundurarak hastanemize gelebilirsiniz. Bilgi ve randevu için https://bit.ly/mp-randevu-al ya da 4444484 ” Belki yardımcı olur
yonca90 Funda_karabas tansiyonum yüksek olduğu için doktorum bugün görmek istedi. Asistani izin belgesi mail atti. Kontrole gittik polis görmedik evimiz hastaneye çok yakın olduğu için sanırım
Eloc Funda_karabas bende dün gittim kontrole. Randevu aldik ve size mesaj geliyo ya su saatte randevunuz vardir diye onu polise gostermen gerekiyor ve bulundugun yerdeki karakolu arayip haber vermen gerekiyo. Ulasamasan bile sana gelen mesaj yeterli
Serenity_ Funda_karabas daha bugun gittim ve genellikle cumartesi gunleri gidiyorum kontrole. Askeri bir durum olmadigi icin gebelere yasaklama soz konusu degil. Randevu alip gidebiliyorsunuz. Ilk gittigimizde polis cevirme yapmisti durumu anlatinca hicbirsey demediler.