Emelaras Merhaba hanımlar 25haftalık hamileyim bebeğimin tekmelerini düzenli olarak 3kre falan hissetim ara sıra minik hareketler hissediyorum okadar Bu durum normal mi bilgisi olan varmı çok endişeliyim
Tucenur Emelaras evet canım normal bnde 25+3 üm bende aynıyım tekmelerinden ziyade haraketlerini hissedyrm
Aselyagmur Emelaras evet canım normal bende 25 haftaligim diyer günlere göre daha az hareket ediyo bide kendini çok kasiyo
CananAkdag Emelaras merhaba 33 haftalığım bende 25. Haftandan sonra düzene girer canım endişelenme :)
Wonderanne Emelaras bu dönemde bebeklerin 2 3 günlük hareketsizligi normal çünkü hızlı bir büyüme döneminde oldukları için 18 20 saat uyurlar 🤗 biz 27 olduk bazı günler çok iyi bazı günler çok durgun
Aselyagmur Emelaras evet canım gittim bebeyim geride kemikleri gelişmemiş ama çok şükür doktor geçer dedi ilaç verdi bebeyin kendini kasmasi normalmiş
Aselyagmur Ummzehra yumruk gibi bişey oluyo aniden bı sancı sanki şiddetle biri karnıma vuruyo bide karnım taş gibi oluyo
Aselyagmur Edauysun benim daha çok sağ tarafa bazende tam.gobeyimin ortasinda..o an tatlı biseyeler yiyiyorum ve sol tarafa yatıyorum bide ince bı battaniye falan ortuyorum isindigi zaman geciyo
Ummzehra Aselyagmur ben o kasılmayı bebeğin kendini kasması değil de rahmin kasılması diye biliyorum ama ne kadar doğru onu da bilemiyorum
Aselyagmur Edauysun bi 3 dk falan suruyo benim ama arada sık sık oluyo tekrar yeri daralidigi için oluyomus öyle doktorun soylediyine göre
Anonimmama Emelaras bende öyle canım düzensiz olabiliyormuş. Dün gece de aralıksız güçlü tekmelerini hissettim gece bazen de minik minik 🥰