Bahar4516 Kızlar 24.hafamda basladım 29haftalık oldum doktoruma ulasamıyorum malum vırus nedenıyle gıdemıyorumda uzakta bu progestanı kac hafta kullandınız korkuyorum 30a gırcem dvm edıyorum ama bırakmakta ıstyrm ıkı kere gunde benı öaf edıyor
elifsrbs Bahar4516 ben 30. Haftamda vurulmaya başlayıp yanlış hatırlamıyorsam 37. Haftamda bırakmıştım ama en sağlıklı yanıtı doktorunuz verir 💫
Busimss Bahar4516 ben daha önce kayıp yaşadığım icin önlem amaçlı kullanıyorum gebeliğimin başından beri sabah akşam vajinal alıyorum. Doktoruma sorduğumda 32.haftaya kadar devam edicez demisti bana. Doktoruna sormadan sakın bırakma bence
Unsalinn_Annesii Bahar4516 bende kalça ve bel aramda sağ kalça tarafım batıyordu yürürken çok zorlanıyordum doktorum gel bakalım dedi erken doğum riskin var dedi progestan verdi 10 gündür kullanıyorum ağrım eskisi gibi değil şükür rahat yürüyebiliyorum 22+6 haftalığım bende ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum kutu bitene kadar zaten o zaman kontrolüm var o zaman belli olur 20 adet hapım kaldı inşallah düzelir 🤲
Bahar4516 Ern 24.haftamda sancım cıkmıstı hastanede yattım sonra doktor vırusten dolayı ne olur ne olmaz dıe devamlı kullan dedı progestanı tedbır amaclı
Ern Bahar4516 kasılmalarınız devam ediyor mu ? Bide rahim ağzı kısalığınız da var mı bende 24. Haftadan beri kullanıyorum 29. Haftadayım
Gulbeyazk Bahar4516 Canım sancin çıkmış bence bırakma ama bi kendini denemek amaclı günde bir defa al ama öncelikle doktoruna danisabiliyorsan danis
Bahar4516 Gulbeyazk korkuyorumda kuzum ıste ıkı hafta sonra kontrolum var ozaman da 31haftalık olcm ıns beklesem mı dıyorum
Gulbeyazk Bahar4516 Canım zaten 36 haftadan sonra biraktiriyorlar genellikle bence aynı şekilde kullanmaya devam et iki hafta birşey olmaz ben vajinal kullanıyorum rabbim seni de evladını da korusun kollasin
Zeynepbzp Bahar4516 Ben 5 ay kadar kullandım tedbir amaçlı kullanmanızda herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Mltmdfn Bahar4516 banada 30. Haftaya kadar kullanılacak demişti ½ hafta daha devam ettim sonra ultrasonda baktı bırakabilirsin dedi doktoruna danış bence