AtaMommy Mmrv00 bence 6-7 hafta gibi git belki kalp atisini da duyarsın ben 6+3 de duydum kalp atışını
Spyn Mmrv00 ben 4 haftalıkken gittim görünmedi ama kanda vardı doktor kesin gebelik var ama küçük dedi. 5.haftada keseyi gördük 7.haftada bebeği görüp kalp atışını duyduk canım
Derya933 Ben de yedinci haftamdayım. Hastaneye gittim bakmadılar ha bire yönlendirdiler başka yere. Ultrason için 29 Mayıs tarih verildi. O zamana kadar beklemem lazım. Fransa’da sistem böyle sanırım. Umarım bir problem çıkmaz.
eymenhumeyra 7 8 haftalikta git derim kalp atisini duymus olursun simdi gitsen yine tekrar gitmen gerekir herhangi bi riskin yoksa bekle tabi ben kalp atisina gittim sadece zaten 1 ay sonraya cagiriyo bidahakine
Aybukeb 4+4 haftalık tı gittim keseyi gördü benim adetim 5 gün gecikmişti bence çokta geciktirmeyin korona kadar tehlikeli bir sürü olgu var dış gebelik mol gebelik Allah korusun sonra kalp atışı için de doktorum 10 gün sonra çağırmıştı
Ebru0721 Mmrv00 7 hafta olunca git hem kese görünür gende belki kalp atışını duyarsın sağlıkla gelir inşallah