Rabbia Kızlaar şu günler de bize en iyi gelecek olan şey hobi edinmek sanırımm. Bebeğinize kendi yaptığınız el emeği neleriniz var ☺️ kapı süsü, bebek battaniyesi vs paylaşalım fikir olsun 🥰 ben alize puffy ipten bebek battaniyesi ördüm. Ormesi çok vok koly tavsiye ederim. Ve kadife ipten ev botu yaptım. Sizin yaptığınız neleriniz var fikir olsun birbirimize 🥰🥰
Mavi_Eslina Rabbia Ya Bende Ip Aldım ama 2 Renk Aldıqım Için Yapamadım Bot Yaptım Aynen Kadife Ipten Bezlerini Koymak için Penye ipten Sepet Emzik Zinciri Askısı Amirgurumi 2 Tane Çıngırak Baby Nest Oturma Ay Yastık Puset Örtüsünden Herşeyi Yaptım Bi Battaniye Olayını Yapamadim 6 Tane ip Aldım 3 Su Yeşili 3 Beyaz ama Iki Renk Olacak Diye Kafam Durdu Desem Yeridir Son 9 Günüm Bu Arada
Rabbia Mavi_Eslina oyy maşallahh yapmışsıniz da yapmışsıniz ☺️ aldığınız renkler çok hoş. Ben 3 renkten yaptım. Beyaz açık gri ve koyu gri. Sizinde bebisin izin gelmesine az kalmış başlayın bi an önce derim. Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah 🥰
zumra2020 Amigurumi oyuncaklar, emzik zinciri ve diş kasıyıcı yaptim, patik ördüm, punch kapı süsü yaptim, simdi de battaniye örüyorum minnos kızımla. 😇
Rabbia zumra2020 amigurumi oyuncağı hiç denemedim ama gözünü korkutuyor o ☺️ sizce yapımı nasıl denemeli miyimm
Makbus zumra2020 ne güzel seylee yapmışsınız. Nereden temin ediyorsunuz malzemeleri birde önceden örgü biliyor muydunuz
Deletedmom95 Bende alize ipten battaniye ve puset yaptım. Şimdi de amigurumi oyuncak yapmayı düşünüyorum 🤗
Rabbia Mucizebebek2020 en kolay zaten şu puffy battaniye olayı 😂 keşke hepsi bu kadar pratik olsaa başka bişey yapamıyorm ☺️
Mavi_Eslina Rabbia Çok Teşekkür Ederim InşALLAH Bu Hafta Halledicem Sizin Renklerede Bayıldım Benim Kız Olduğu için Adını Mavi Düşünüyorum O Yüzden Böyle Olsun Istedim Rabbim Hepimizin Yardımcısı Olsun
zumra2020 Rabbia nasıl foto paylaşılacağını bilmiyorum desem 🙈 anlatırsanız hemen paylaşıp göstereyim
zumra2020 Rabbia [url=https://hizliresim.com/FNh9HL][img]https://i.hizliresim.com/FNh9HL.jpg[/img][/url] ay oldu mu bilmiyorum ama inşallah yüklenmiştir 🤭
AysenurSarenur Battaniyenin altına bu kumaşı dikicem ama daha battaniye bitmedi 😏 Bu da popcorn battaniye yarısı bitti😁 En eglencelisi buydu😀💕
Eemmyy Rabbia kadife ipten yapılan ew ayakkabısı oluyormus ondan ama ben baktım karışık gibi geldi yapamazdım heralde😀