Ask_H 20 gün önce oldm.rahat pijama takımları tercih et hastaneye hoşaf götür mutlaka.havlu götür çok terlio insan sırtına koyarsn havluyu.bitter çikolata ve nescafe çok işe yarıo bende hiç baş agrsı olmadı.ilk yürütükleri zaman hep karşıya bak yürümeye gayret et bolbol yürümeye çalış.beline iğne yaparken hiç korkma hissetmiosun hiç bana sondayı belime iğneden sonra yaptılar onuda hissetmedm pek.bana hastane hasta bezi verdi hiç güzel değildi çok büyüktü evde depend kullanıorm çok memnun kaldım.bana yürümek iyi geliodu yürüodm hep kendi kendime.ben ameliyt sırasında hep titredim odaya aldıklarındada titredim çok sende öyle olablr tedirgn olma.kendini hep sıcak tutmaya çalış.benm hala agrılarm var ve dikişlerim in ikisi düşmedi daha hala.sütünle ilgilide benm erken doğum oyüzdn sütüm fazla yok.senin olur inşallah ben hep sağıyorum manuel süt sağma makinesi benm işime yaramadı elimle sağıyorum.hastanede süt sağma makinesi vermşlerdi elektrkli onunla sağmştm ama hiç gelmemişti.moralini çok yüksek tut benm moralm hep bozuktu hep bozdular oyüzden hiç iyi geçmedi lohusalğm.seni üzen insanlsrdan uzak dur