bufemu Mahperi ilk kez bugün gittim ilk göremedi keseyi kan istedi artış ta normal çıktı kanımda Bi daha alttan baktı o zaman çok ufak gözktü
__birafitap__ bufemu 0.7 olabilir mi🤦♀️ bilmiyorum ki canım kafam karıştı benim de santimi GA yazan yerde oluyor genellikle
bufemu __birafitap__ arkadaşımla katşılaştırdım ultrason kağıdını onun kesenin içini ölmüş benim kesenin içini ölçmenişmuzaktan gözküo sdce kese olduğu onun için yazmıyor galiba
Minnaksever bufemu benim de çok büyük bebek yok artık olmaz demislerdi.takilma böyle şeylere geç döllenme olmuştur bişey olmaz Allah izin verirse
Nursenaaa Ben dün kan testi yaptım 3000 çıktı değerim dün kese görünmedi neden acaba? Şuan 5+3 günlük
Yasanixxxx Hulyaserkan wvwt gittim bebegide kalp sesinide duydum allahım herkeze yasatsın o sevinci insallah 😍😍❤️❤️
Hulyaserkan Yasanixxxx bende 5+4 günlükmüşüm ama kesede bebek görünmedi düşük riski var dediler çok korkuyorum:(
SU1234 bufemu SAT a göre 7 haftalık ultrasyonda ise 5+6 bir kez hcg verdim oda 4453 çıktı kese görünüyor ama bebek yok