RukiyeFatihErdoan Din memeyi bıraktırmaya karar verdm 10 saat emzirmedim göğsüm taş gibi oldu bende mecbur emzirdm . Nasıl yapmalıyım sağarakmı öneriniz???
alcang RukiyeFatihErdoan kesilmesi için hiç bişey yapmamanız gerekli ben öyle kestim biraz ağrılı bi süreç olacak ama en geç 1 haftada kesiliyor
AsliMaY RukiyeFatihErdoan canım bende 2 yaşındaki kızımı memeden kestim bugün 5 ci gün nane dediler koydum lahana dediler koydum yok işe yaramıyor hemen şişiyo agırlaşıyor ve kramplar girmeye başlıyo sanki iğne batırıyorlar gibi dayanamayıp elimle biraz sağdım iyi geldi. Ama çok az doldukça agrımaya başladıkça sagıyorum ilk günler sabah akşam sağıyodum şimdi günde 1 e düştü böyle zamanla azalır biter diye düşünüyorum kızım emmedikçe.
Cocuklarim RukiyeFatihErdoan canım ben çok az elimle bir defa sagmistim banyoda sıcak kompres gibi Ağrı’dan duramiyordum sonradan geçti gitti birkaç gün ağrılı oluyor baya çok sağma bir defa dene hafif rahatalayacagin kadar sonrasında karışma çekiliyor süt emzirirsen tekrar dolum oluyor
sehrikarabulut RukiyeFatihErdoan canım bir peceteye kuru nane koy ve sütyenle gögüsünn arasına koy süt nane kokusuna gelmiyor ben kızım kestikten sonra öyle yaptım hiç agrım olmadı
RukiyeFatihErdoan alcang baya doldu ama agrı yaptı hemen hastalık yapar diyorlar . Çünki benm bebegm dokdugundada cok şişmişti tıkanmş
Fadime3543 Ben bıraktırdıktan sonra lahana ve nane basıldığını duymuştum komşumuz bebeği doğduğunda göğüs kanseri olmuştu lahana ve nane basmıştı o sütün çekilmesini sağlıyor siz yinede bir ebeye sorun
Mom72727 Ben ilk gün yarım şekilde sağdım göğsümü mecburen ama sonra bi problem olmadı 🙄 bende nanenin kestiğini duymuştum
M-o-r-58 RukiyeFatihErdoan bende hamileliğimden dolayı bırakmaya karar vermiştim.. Ama oğlumun öyle niyeti yok 😄 meme istedikçe meyve yemek falan verdim. Biraz oyaladım. Sonra çok ısrar edince memeye devam.. 1 ayda sütüm azaldı gün içerisinde 3 yada 4 kez verdim en fazla. Karnı tokkende istediği için çok emmedi öyle keyif yapmak için emiyor artık. Sütüm yok denecek kadar azaldı göğsüm bomboş sertleşme olmuyor artık. 🤗 Birden bırakmazlar zaten öyle olunca daha bi düşkünleşiyorlar memeye..
Enre RukiyeFatihErdoan merhaba bende oğlumu sütten kestim gündüz hiç emzirmedim. Çok aşırı derecede şişti ağrı yapti. Gceeleri oğlumu emzirdim rahatladı göğüsüm gündüzleri vermedim gece uyku arasında bi iki kere verdim sutum kendiliğinden çekildi her uyandığında su verin su icip yatsin ben oğlumu öyle alıştırdım