SevdaTrkl Kızlar şafakları alalım ☺️ Benim çok az kaldı 9 gün sonra zorunlu sezeryanım var 4 Mayıs saat 9’da 😇 Çok heyecanlıyım hem korku var hem bir an önce kavuşmak istiyorum oğluma 💙
minnakfasulyecim SevdaTrkl Maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım 😘 Bizim şafak 82 daha 😂😬
SevdaTrkl minnakfasulyecim Amin canım inşallah sizinde az kalmış ya ☺️ Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰🥰
Sdmhmt SevdaTrkl bizimde aynı 4 Mayıs sezeryan aynı korku bendede var bende kızıma kavuşacam diye seviniyorum ama bi o kadar endişe korku kaplıyor beni 🎀☺️
SevdaTrkl Sdmhmt Evet ya o bilinmezlik korkutuyor insanı ☺️ Ama sağlıkla kucağımıza alalımda başka bişey önemli değil☺️☺️
Ask_H SevdaTrkl evet çok iyi canım zaman geçti valla başlarda diordm hiç geçmez diye de geçti doğuma da birşey kalmadı… Hem korku hem heyecan hepsi bir arada Rabbim hepimizn yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻
SevdaTrkl Nisa2420 Bende normal istiyordum ama planladığım gibi olmadı bebeğim dönmedi hala makat duruş . İnşaallah istediğiniz gibi olur ☺️
Nisa2420 SevdaTrkl benim bebeğim dönmüş şuanda ama daha çatı muayenesi olmadım inşallah rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Minikbiranne15 4 mayıs pazartesi sezeryanım var benımde aynı günüzzzzzz 😊 ama günler geçmiyor geçmek bilmiyor 😍🌹