Mucizelerim2020 Arkadaslar öncelikle hayırlı ramazanlar 🤗🙏🏻 Cift yunurta ikizlerine hamileyim 15+3 . eşim karnının büyümesi durdu gibi sanki dedi bende baktim aynadan ama bilemedim bize oyle geliyor olabilir mi
1serapguneyli Mucizelerim2020 evet bize öyle geliyor bir de zaten arada duruyormuş büyüme 😊 ya farkındaysanız zaten böyle büyümüyor büyümüyor sonra bi bakıyorsun 1-2 hafta geçince birden kocaman olmuş ben 22.haftamdayım ne ara bu kadar büyüdü anlamadım ama mesela Bi 10 gündür falan bende de büyüme yok😊
kedilervekaranfil Mucizelerim2020 İkiz gebeliğim yok ama o büyümeler bende de birden oluyor. 25. haftadayım ve karnımın çakması bile bir anda olmuştu, hep aynı gibi oluyorum sonra bir bakıyorum büyümüş, bir hafta on gün arayla hissediliyor büyüme 😊
Ensar1234 Mucizelerim2020 cnm bende çift yumurta ikizilerine hamileyim 19haftalık olduk ama baya bi çıktı şimdiden son aylarımı düşünmek bile istemiyorum 🙈
Mucizelerim2020 1serapguneyli Yaaa iyiki söylediniz kafami cok tanıyorum yoksa ben 🤗 Sizde mi ikizlere hamilesiniz
1serapguneyli Mucizelerim2020 yok hayır ikiz değil benim ama gerek ikiz gerek normal tek gebeliklerde gayet bor al her gün her hafta büyüyecek diye bir şey yok hiiç takmayın ❤️
Ikizlerr Çok normal hiç endişe etmeyin sonrasında da durdurulmuyor😊 daha yeni büyüme aşamasında onlar
Ensar1234 Mucizelerim2020 cnm tam netleşmedi bitanesi kesin kız öndeki yani arkadakini aşırı harakatli olduğu için göremiyorlar bi erkeğe benziyo diyolar bi kıza en son bihafta öncede kıza benziyor dedi doktor ama tam emin değilim detaylıyı bekliyelim dedi artık detaylıda netleşir heralde 😇