Mugedanis Önce açılan postlara baktım ama tam sormak istediğim sorunun yanıtını göremedim 16 haftalık hamileyim öncesinde çok düzgün beslenemedim Hatta su dahi içemedim kg verdim aşırı bulantı ve kusma yaşadım zofer kullandım düzeldim biraz ama bu sefer de besleyici beslenemedim . Kan değerlerim güzel bebek bu zamana kadar kandan beslenmiştir değil mi 😞 et tavuk balık ceviz fındık süt hiç birini tüketmeden geçti zamanım sizlerin nasıl ? Ve bundan sonra nasıl beslenmeliyim.
Edcrfv Mugedanis bnde bulantı nedeniyle et süt balık asla yiyemedim hala içim çok almıyor yemiyorum doktorum korkmamam gerektiğini o anneden besini alıyor ancak en azından pekmez muz yumurta tüketimini bırakma dedi Bn öyle yapıyorum bebişimiz çok şükür sağlıklı
gorkem_ Mugedanis ben de sizin haftalara kadar 2 kilo vermiştim. Şu an 31. Haftadayim 5 kilo aldim. Depolarınizdan besleniyor o haftalarda sorun olmuyor. Yakında iştahınız açılmaya başlayacak zaten. Bol bol yersiniz. İnsan şaşırıyor birden iştah aciliveriyor :) şu an sadece balık yiyemiyorum. Bı tiksinti kaldı balığa karsi. Onun dışında herşeyi yiyebiliyorum.
nurcakir58 Mugedanis sade sen deilsin ben 3 ay doğru dürüst bişey yiyemedim normal aç gezdim migdem hiç bişey almadı
Kubra_s Mugedanis ben 16. Haftama kadar 5 kilo verdim mide bulantılarından 55 oldum şimdi 68 kiloyum 😒 muz pekmez kaşar mutlaka tüket canım faydasını göreceksin
Jjjjjjj Canım bol bol. Penır muz tüket ben sureklı onları tüketiyorum süt iç gece yatmadan ve mukafatını alıyorum sende elınden geldıgı kadar yap 😊
Mugedanis Jjjjjjj peynir tüketiyorum ama süt 😔 deneyeyim her şey miğdemi bulandırıyor ya da yanma oluyor şişkinlik vs
Mugedanis Edcrfv pekmez için bir marka kullanıyor musunuz ya da doğal mı hangi çeşidi üzüm mü mesela fark ediyor mu
melikekayi Merhaba, hiç korkma ilk üç ay bebek annenin deposundan besleniyormuş. Ben ilk 3 ay hiçbirşey yiyemedim sadece peynir ekmek. Sonrasında 4. ay itibari ile iştahım açılmaya başladı güzel güzel yemeye başladım. Şimdi 35. Haftamız çok şükür az kaldı 😊🙏
Jjjjjjj Mugedanis aynısı bende var artk hayat yordu o derece ne etcez ya sıkıldım artık bu mide yanması bulaşmasından
Mugedanis Bir de kola ve Niğde gazozu tüketiyorum tamamen yasak mı yoksa arada içilebilir mi bu tarz içecekler
Mugedanis Jjjjjjj ben zofer kullandım bitince aynı gün aşırı şekilde başlıyordu kusmalar şuan 17 haftalığım bitti ilaç üç gündür içmiyorum bir kere kustum inşallah geçmiştir 😕 ama bulantı hissi var hemen bastırmaya çalışıyorum bir şeyler ağzıma atıp