Merve_06_ Deletedmom317 hastaneden çıkamıyorum ki 35 üstüne yapmıyoruz dedi 3 dokotra da sordum. Özel deki ben yaparim dedi ama hastaneden çıkamıyorum.
Ecek Kızlar bende dün aşırı bel ağrıaıyla gittim 31+5 deyim yatışım yapıldı serumlar ciğer geliştirici falan bugğn çıktım ama hala kasılmam var biraz yatıyorö evde allah yardımcımız olsun 🙏
Serenity_ Ayni durum bendede var fakat biz 37. Haftadayiz. Ciger gelistirici bizede vurmuyorlar suyumuz normal oldugu icin 38i bekliyoruz sezeryan olacagim. Ciger gelistirici icin haftasi gecmis ki zaten onunda yan etkileri olabilir diye vurdurmadi doktorum.
Merve_06_ Serenity_ bana da öyle dedi belli bir haftadan sonra ise yaramaz ters etki de yapabilir dedi. Kaç hafta gerilik usg de
Eda1231 Merve_06_ canım benim dışarda daha iyi kilo alır inşallah bana da öyle derseler ne yaparım diye düşünüyordum bende kontrole gideceğim gün zor bir durum üzme kendini sütünle daha güzel kilo alır ama ciğer geliştiriciyi sakın ihmal etme bana hafta olarak bişey demediler söylemediler şu kadar gerilik var diye bende sormadım. Bende her iki haftada bir gittiğimde aradaki fark açılıyor inşallah bizimde öyle olmaz. Tek diyeceğim ciğer geliştiriciyi vurdur ki bebeğin küvezde çok kalmasın. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah 🙏🙏
Merve_06_ Eda1231 vurmuyorlar canim 3 gündür gelen her dokotra sordum üçüde yok diyor 😔 hayrisi insalalh ne deyim.hayirli sağlık li aliriz kucagimiza
EbruIrmakAhmet Sueda29 yok kuzum heranda olabilir Çarşamba’ya kadar oyalamak istiyo doktorum herşey yolunda giderse enfeksiyon takip ediliyo işte bakalım beklemedeyiz
Eda1231 Merve_06_ vardır bir bildikleri o zaman inşallah sağlıcakla kucaklarsın evladını dualarım üzerinizde olacak canım. Allahım sağlıcakla kavuştursun sizi 🙏🙏
Sueda29 EbruIrmakAhmet canm damar yolundan antibiyotikte veriolarmı.beni 24 saat bekletti sancı açılma bişey yoktu bekledi belki olur diye normal doğuma döner diye ama malesef olmadı..suyun çokmu geldi
EbruIrmakAhmet Sueda29 evet canım devamlı antibiyotik alıyorum serum ilaç sancım çıkmıyo çok şükür benim ilki sezeryandı buda öyle olucak bekliyoruz bakalım bir iki gün daha kalsa hayırlısıyla suyum sabahları yoğun bi şekilde geliyo sonra azar azar