Momof2child Dun gece 10 dakika araliksiz kalp atisi hibi karnmda pit pit vardi tedrgn oldm hatta baya uykudan uyandrdi beni haraketli idi hemde bebeyim. Sabah yinr ayni sey biraz once durdu nedir kizlar o 30+2haftaligiz cok sukur
Cucek81 Hiç kormmacanim artık o pıt pitlarki sürekli yaşayacaksın özellikle de geceleri yan yattigin zaman endiselenecek birşey yok 💞
Cucek81 Korkma gerek yok kalp atışı sanmıştım ben de ilk ama hıçkırık bu haftadan sonra daha çok olmaya başlayacak
Canan_c Arada bi kaç saniye benım göbek deliğimin çevresinde oluyo. Ben daha hiç bebeğimin hareketlerini hissedemedim. Yada hissettim Normal seyirme sandım için anlam veremedim. Bu seyırmeler çocuktan mı kaynaklı oluyo şimdi. İlk gebelik olduğu için bilgisizim bu konuda 😏
Canan_c Momof2child 19. Hafta olduk bugun. Hatta son 2 gündür göbek deliğimin alt kısmınsa bi gerilme oluyo yine bi kaç saniye
Momof2child Canan_c evet seyrme gibi hissetmen normal cok kucuk cunki INSALLAH 25DEN SORA DAHA NET HISSEDERSIN
Canan_c Momof2child aa bu aralıklı seyirmelr onun hareketimiymiş. 4 5 defa seyırıo arka arkaya bende er zamanki seyirmelr diye aldırış etmıodm 🙄
ENA Hıçkırdık o kuzum😊 ayrıca bunu özellikle araştırdım, bebeğin çok hareket etmesinden, bu şekilde düzenli ve uzun hissedilen hareketler bile olsa korkmamak gerekmiş. Hareketsizlik ve hiç bir sey hissetmeme durumunda endişe duy yani. Bunlar cok normal.
Deniz3115 Momof2child 5 dk önce bende yaşadım aynısını 3 dk falan aynı yerde kalp atışı gibi attı bu aralar nerdeyse hergün oluyor hıçkırıkmış