Emelcakmak Annemerve tamam canm dun bızde bı sansımızı denıyelım dedık uc kere durdurdular ama sorun yasamdk sukur
Annemerve Emelcakmak Nasıl hiçç bisey diyen oldu mu acaba? Yada kimlik gösterince rahatlıkla geçtiniz mi ?
Omerinzevcesi 36+1 oldum sivaslıyım Kıbrıs’ta yaşıyorum ne ben gidebiliyorum ne de annem gelebiliyor doğuma mecburen burda olacak doğum
Smgkru Nrsmmhn aslen vanda yaşıyorum ama doğum için memlekete geldim son 20 gün bakalım inşallah uçak seferleri başlar yasaklar kalkarda eşim gelebilir 🤲
Naciye1303 Nurseda0408 Canım doğuma kaç gün kalasıya gittin bende memlekete gitmek zorundayım ama ne zaman gitmem gerekiyor bilmiyorum 🤷🏻♀️
Nurseda0408 Naciye1303 canım valla şu karantina olayları olduğu için ben 30. Haftamda geldim memlekete olmasıydı 34 de falan gelecektim ama tabi uçaklar vs raporla alıyorlar 35 den sonra da izin vermiyorlar uçağa binmeye
bbeyzabozaslan Prensannesii38 valla eşim alırız her türlü dedi izin kurulunda arkadaşları varmış bide mazaret belirtiyoruz verirler dedi
Siyahbeyaz Eşim hakkaride görev yapıyor ben ise konyada ailemin yanına gelmiştim doğumuma son 20 gün kaldı ama izinler açılmadığı için eşim gelemiyor bi türlü inş açılır da gelir diye çaresizce beklıyorum 🤷♀️