🤗Merhaba kızlar 3 gün öncede yazmıştım ben, haftasına göre bebeğim çok küçüktü ve kanala da girmemişti , o yüzden 38+ iken sezeryan olma ihtimali söylenince, 2 gün boyunca hep yürüyüş, sıcak suya oturma , ördek yürüyüşü yapıp ve hurma yedim veee doktorumun çatıya son kez bakma için verdiği 23 nisan tarihinden önce 22 nisan gecesi saat 12 gibi bana agrılar girdi , inşallah açılma ağrılarıdır da , yaparım normal doğumu dedim , ağrılarım gitgide sıklaşmaya ve beni yatırmamaya başladı , hemen ılık duşa girdim , dedim hastaneye gidersem bence bu doğum olur , doğuma temiz gideyim . Eşim ciddiye almasa da git gel olan agrılarımı , ben anladım ki açılmam başlıyor . Hastaneye gittik ki 1-2 cm açılma var dediler , tabi ben seviniyorum ama sancım hızla da artmaya başladı , nasıl olur bu kadar yüksek sancıya o kadarmı açılma dedim , doktorum geldi ki , beni baygın derecede görünce , senin bu sancına bakılırsa daha fazla olmalı açılman ya da hızlı olacak açılman dedi , öyle de oldu gece 3 de delirmeye başlayan ben 7.20 de kucağıma aldığım minik erkeğimi . Ama şunu diyeceğim, 4 cm açılma da bile inanın dayanamadım, 😣 hastaneyi birbirine kattım bağırmaktan🤭, nefes alıp vermekten , ebemde acı eşiğin mi düşük acaba daha 6-7-8 cm için beklerken nasıl tutarız seni nerden baksak 1 saat daha çekmen gerek hem 10 a yakınlık için dedi hep, epidural önerildi o an hemen bana , çok git gel yaşadım ama yok baktım olmuyor artıyor sürekli sancım , dedim tamam hemen yapın ,yeter ki sezaryen olmasın da normal olsun her türlü dedim . Eşim ilk istemedi böyle istemiyordun ama , emin misin dedi, ama baktı ki ben cevap bile veremiyorum o da rAzı oldu . Kısacası sezaryene gerek kalmadı açılmam oldu diye çok sevindim ama aklıma olmayan şekilde de prenses doğum yaptım ( tabi çektim 3-4 saat baya sancı evde ve hastanede ) ama sizlere de sormak istedim çevrenizde var mi prenses doğum yapıp da ileride sorun ya da yan etki yaşayan ? En çok şimdi onu merak ediyorum 🙏🏻