denizzzakdeniz bebeginizin cinsiyetini ögrenmeden tahmin eden oldumu🙂 anne hissedermis diyorlar dogrumu? bizim cinsiyet belli degil ama nedense benle esim erkek hissediyoruz öncelikle saglikli olsunlar önmli olan bu tabi😍🙏
ElifKarata denizzzakdeniz bende kız hıssedıyorum isim bile düşünüyorum 😘🤪😘 yarın öğrenicem canm cinsiyeti insallah 17. Haftamdayım tahmın bile yapmadı gittiğim doktorlar
Sabrszanne3535 denizzzakdeniz ben rüyamda gördüm cinsiyeti mavi mavi bebek takimlari gormustum esimde gördü rüyasında cinsiyetimiz erkek
Duygudgn denizzzakdeniz ayyy inanır mısın batıl olan herşeyi denedim 🤩 makas-bıçak kara lahana testi çamaşır suyu 😂 evde kaldıkça kafayı yedim sanırım hepsine kız çıktı 😂 bakalım bende cuma öğrenicem inşallah ne gibi şeylere aşerdin
Didemalkanendik Benm içimden hep erkek geçiyordu kız dediler hala erkekmiş gibi geliyoo 🤷♀️🤷♀️Detaylıyı bekliyorum bende
Ladess Benim de içimden hep erkek geçiyordu ,12.haftada dr erkek dedi ,şuan 14*5iz hala kimseye söylemedim 😬😬😬
denizzzakdeniz Duygudgn bende hic aserme olmadi ama dha cok yogurt ve peynir yeme istegim artti birde cok rahat hamileligim hic migde bulantim flan yok bzen sabhlari aniden yataktan kalkinca hafif oluo ama hemen geciyor okdr bu yuzden erkek hissediyorum heralde
BuketBilgin denizzzakdeniz ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde içimden kızım olacak diye geçmişti eşim de rüyasında erkek gördü şimdi kız bekliyoruz anneler daha çok hissediyo galiba 😍😍
Duygudgn denizzzakdeniz olabilir canım sağ Salim kucağımıza alalımda hiç farketmez 🌸 maşşalah ne güzel mide bulantın YÖK benim hala devam ediyor bünyeden dolayı herhalde
Hatce06 denizzzakdeniz canım bana herkes erkek dedi😂 eşim kız dedi ben hiç hissedemedim. Oğlum olacak 😂