Ebrarsahn Kızlar belki bileniniz vardır afedersiniz sarı akıntı neden olur yani bu sıralar yoğun şekilde akmaya başladı anlamadım yani 18. Haftamdayım bu arada
RabiaMG Ebrarsahn bende enfeksiyon oldugunda sari yda yesil akinti oluyordu. Bol su icin az su icincede enfeksiyon olabiliyor
Ebrarsahn Mekamu çok içiyorum aslında bir sürahi gece biter ama gündüz tabi unutuyorum suyla ilgisi var mıdır
Mekamu Ebrarsahn bir sürahi kaç litre ki 3 litreye kadar çıkarın suyu bir bakın duruma göre. Yine de birkaç gün içinde geçmezse doktorra muayene olmak lazım
Askresi Ben 35. Haftamdayım ilklerden beri ara ara geliyor günlük ped kullan canım intihap dan da oluyor doktorum peceteye sirke dök öyle sil demişti idrarden sonra 🙈
ilkbahar Ebrarsahn ya genelde hamilelikte biyerden kapmasan da oluyo enfeksiyon düşük miktarda… Ama bu akıntı ne biliyim neyin nesi 🙄 test yaptırdım enfeksiyon çok az… Eskiden daha çoktu akıntı yoktu 😵
Mekamu ilkbahar @Ebrarsahn evet hamilelikte hormonal olarak da görülüyormuş. Benim hiçbir şikayetim yokken rutin muayene esnasında doktorum fark etti, Laboratuvara göndermiş bana mantar başlangıcı dedi. Ben de şaşırdım. Ne alaka bende hiçbirşey yoktu dedim ama oluyor yani.