bufemu İyi akşamlar yarın doktora gitmem gerek randevu aldım eşim arabayla götürecek ve 4 yaşında oğlum var yolda randevu mesajını göstersem sıkıntı olur mu emniyeti mi atamamız lazım 9 da randevum
NS16 bufemu emniyete atmana gerek yok canım bende randevu kağıdım vardı bugun gittim çevirdi polisler onu gösterdim tamam dediler sen arka koltukta otur giderken
Sengulpalaa bufemu ben geçen hafta öyle olmuştum iğne için gitmem gerekti. Polisi aradık araç plakası ve kendi bilgilerimi aldılar rahatlıkla gittik geldik durduranda olmadı emniyet arandı için
Senatorun bufemu canim kac haftalik hamilesin zaten gobus belli oluyosa hic merak etme bisi demezler, doktorundan kaseli bi yazi alabiliyosanda onu al olmadi
Cigdemveminik bufemu bnmde yarına randevum var öncesinden ilçe emliyeti aradm vr sokağa çıkmanız kesnlkle yasak bizi randevu saatşnzden önce arayn biz gelip götüreceğz işinz bittiğinde evinize geri getiririz dediler yarn 12de gideceğm bakalım nolcak🤗
bufemu NS16 çocuk olması korkuttu beni çocuk için bişey derler mi bende kağıt yok ama telefonuma mesaj geldi sadece
NS16 bufemu bırakcak yerim yok dersin canım keşke doktorun kağıt yazsaydı benim ki yazdı onu gösterdim ama sende mesajı göster bişey demezler büyük ihtimalle hamilesin sonuöta ben sabah sezeryana giricem onun için de kağıt yazdı verdi sende doktoruna söyle tekrar çağırırsa kağıt yazsın reçete gibi
Glyerhn Hastaneye gidebilmeniz için 112yi arayıp izin alıyorsunuz , telefonunuza sms geliyor polis çevirdiğinde gösterirsiniz. Tabiki hamile olduğunuz için sıkıntı olmaz ama garanti olsun ceza yemeyin bir de :)