Ceylan35 Deletedmom92 her yolu denemişler olmamış valiliğe kadar gitti teyzem izin vermediler çünkü son dakika sezaryan oldu
Deletedmom92 Ceylan35 üzüldüm ☹️ 34 haftalık hamileyim. Ailem Muğladan Ispartaya gelsin diye doktordan rapor aldım yollicam nasipse.. Babamlar izin alabilir insaAllahh ☹️
Ceylan35 Deletedmom92 ya üzülme kuzum belki sana çıkar çıkar ama bildiğim kadarıyla e devlet üzerinden yapılan başvurular kabul oluyor bı gebe yazmıştı babası valiliğe vs gitmiş izin alamamış e devlet üzerinden kızım zorunlu sezaryan olucak yanında kimse yok diye yazıp izin vermişler belki sana yardımcı olur 🤭 ben bunu öğrendiğim de kuzenim doğum yapmıştı yanlız olduğunu kesinlikle belirtsinler
Sinem67 BahaarS boşvern daha iyi emin olun. Bn kaynanama geldm de ne oldu. Virüs var ortalıkta bunlar umru degil hepsi dısarı cıkmaya ugrasyr tedbir yok. Bebek gelince ne olcqz dye düsünme den edemyrm evin en iyisi
Biryabanci1 BahaarS Canım ağrıyla beraber sancı ölçülüyor. Onun gelmesi önemli değil yani 😊 Doktoruna yazabilirsin
BahaarS Hafta olarak 2 hafta önde benim bebeğim, bu doğumum iki hafta önce olacak demek mi yoksa hiçbir farkı yok mu 😅