Seda-94 Herkese merhaba ben 32 haftalık hamileğim bugün lavaboda vajinamı silerken peçete de kan gördüm sebebi sizce nedir başına gelen var mı
Busratm Seda-94 Hemoroid den dolayı değilse vajinadan geldiğine eminseniz kanama önemli bir durum. Eğer doktorunuza ulaşabilirseniz ulaşıp durumu söyleyin derim. Ya da hastaneye gidin.
Minicikkiz Seda-94 Allah’ın izniyle bişey yoktur inşallah. Bol bol dua 🙏 5 dakika bile bekleme lütfen eşin evdeyse hemen gidin . Teksen taksiye atla git taksi bulamassan bi şekilde birilerine ulaş. İnsallh bişe yoktur ama tetbir amaçlı.
Minicikkiz Seda-94 Seda gidince haber ver. Sen doktora ne bakıyorsun hemen git. İçin rahatlasın en azından. Bizede haber ver 🙏
Zuzum577 Seda-94 nasil bi kan boyle akinti gibimi yoksa adet gibimi yoksa lekelenme gibimi eger lekelenme gibiyse belki enfeksiyon vardir mantar yada kasimissiniz kanatmissiniz eger bunlar degilse dr unu aramalisin
Seda-94 Busratm aradım doktorumu devam ederse doğumhaneye git bi baksınlar dedi pazartesi normal kontrole çağırdı tedirgin oldum açıkcası😔
Seda-94 Minicikkiz açıkcası bebeğinde hareketlerini hissedince bişey yoktur diye gitmedim giidnce haber veririm teşekkürler🙏🏻
Seda-94 Zuzum577 ya sağolun içimi rahatlattınız yaklaşık 1 haftadır kaşıntı vardı bugün lekelenme gibi oldu peçetede silince fark ettim sebebi bu olabilir mi diye düşüyodum bende belkide öle bişey teşekkür ederim