Kardii18 Merhaba hamiş anneler 🤗 bugün doktora gittim ve bana folidoce verdi kullanmam için bunu kullananlar var mı aranızda ? Bunu kullanıpta hamile kalan yada bilgilendirir misiniz beni ve ayriyetten başka bir şey kullandınız mı yanında ? 🤗
yefeninannesi Kardii18 folik asit vermiş doktorunuz folik asit bir vitamindir gebe kalmanıza sebebiyet vermez fakat gebelik düşünüyorsanız doktorlar gebe kalınmak istenen zamandan 3 ay öncesinden kullanılmasını önerir ve gebe kalınca da bu vitamini belli bir süre daha kullanmaya devam edersiniz.
Deletedmom39 Kardii18 evet bu tarz folik asitler hamileligi kolaylastiriyo. Bende inofolic kullanmistim 😊
Kardii18 yefeninannesi hamilelik için folik asit kullanmak istiyorum dedim ve bunu verdi bana 3 ay öncesinden başlıyoruz hamile kalmak isteyenlere dedi ben bugün başladım başka da birşey vermedi
yefeninannesi Kardii18 aynen bende hamile kalmadan önce başlamıştım içmeye bana da başka bişey verilmemişti
klebsiella Kardii18 hamileyken ilk uc ay ictim icinde ekstra b vitaminide var kullanmaya devam et canim.
Kardii18 klebsiella hem b 12 im düşüktğ onun için kan testi yaptırdım hemde hamile kalmak için ilaç istedim folik asiti yani ikisi içinde ideal dedi doktorun fakat yarın b 12 için ilaca başlayacak doktorun değerlerin aşırı düşük ilaçlar engellemez hamile kalmanı dedi ama korkuyorum 🙄
klebsiella Kardii18 B12 için bu folik asit yetmez canım ekstra takviye almalısın... Korkma doktorun en iyisi biliyordur 🙂)
Kardii18 klebsiella daha bugün kan verdim yarın sonuçların çıkınca ayriyeten ilaca başlayacak tekrar umarım adet günümü geciktirip olumsuz etkilemez tabi bunu doktoruna danışmayı düşünüyorum 😊
Kardii18 Deletedmom39 Rabbim inşallah en kısa zamanda banada nasip eder sizden ricam içten dua etmeniz sizin dualarınız çabuk kabul olur dua edin bol bol bana lütfen 🙏😊
Deletedmom39 Kardii18 Rabbim hayirli şekilde size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Her bu forma girdigimde Dua ediyorum hepimiz yaşayalim insallah bu guzel duyguyu 😊