Gamze111 Acaba bu mantar her hamileler de oluyor mu bende bir türlü geçmiyo ilaç kullandığım halde 😥😰😭😭😭
Aden Gamze111 genelde her hamilelikte oluyor canım iç çamaşırını tam pamuklu al gerekirse günde iki ere değiştir birde onları 90 derecede kaynatarak yıka faydasını göreceksin inşallah benimde öyleydi
mervesarp2005 Bende çok şükür henüz olmadı canım.21 . Haftadayim. Ama olanmbircok arkadaşımı biliyorum. Sirkeli su ile taharet alıyorlardı. Öyle hafiflemiş ti.
Gamze111 mervesarp2005 sirke yi hamilelik den önce yapıyordum faydası olmuş tu bebeğim biraz zor oldu o yüzden ilaç kullanırken bile çok tereddütlüyüm
Snur94 KaderAkkabak96 bana Doktorum Dedi sirkeli suyla taharet yap diye ki riskli gebelik uzmanı doktor bende öyle sanıyordum ama zararlı değilmiş
Tubad Ben gebe kalmadan önce geçirmiştim doktorum teavazol krem tavsiye etmişti ama gebelikte kullanımı nedir hiç bilmiyorum 🤷♀️
Nesrinnn Mantar hamilelikten önce olmustu simdi hamileyim ilk ay yeşil akıntı olmustu ilaçla geçti simdi yine oldu hamilelikte enfeksiyon mantar cogu kişi oluyor