Merhaba kızlar bende herkes gibi doğum hikayemi yazmamı nasip etti Allah 🙏🏻🙏🏻 Allahım herkese nasip etsin sağ Salim kucağınıza almayı 🙏🏻 Hamileliğim boyunca hiç bi sıkıntı yaşamadım 9 ay çok şükür ki 🙏🏻 Benim doğumum planlı sezeryan doğum 38 haftalıkken doğuma alağını söyledi doktorum virüsten dolayı sezeryan yapacağını söyledi 15 nisan gününe karar verdi bizde 14. 04 uyumlu olsun istedik o gün paşam dünyaya geldi çöm şükür 🙏🏻 sabah gittik hastaneye yatışımızı yaptık 8 gibi beni 9 gibi odaya aldılar ameliyat kıyafetlerini verdiler eşim hazırladı beni ameliyata. Epidural doğum yapacaktım. Beni almaya geldiler tam götürecekken bende korku başladı ağlamaya başladım. Neyse ameliyathaneye gittim virüsten dolayı eşim ameliyathane kapısına bile gelemedi. Odadan uğurladı beni . Bende hep okuduğum kadarıyla belden iğne vurunca ağrıyor sonda takarken ağrıyor korkusu başlamıştı. Belden iğneyi vurmaya başladıklarında hiç hissetmedim bile beni hazırlayan hemşirelerle konuşuyorum siz beni uyuşturduğunuza emin misin diye çünkü herşeyi hissediyorum bana dokunduklarını herşeyi hissedeceksin zaten dediler neyse doktorum geldi uyuşup uyuşmadığımı test edecem dedi ama ben beni kestiklerini bile hissediyorum diyorum anlamıyorlar. Seni 2 dk uyutacaz demeye kalmadan uyudum ben odada açtım gözümü. Doktorum çok anlayışlıydı allahtan kendi telefonundan herşeyi çekmiş saolsunlar. Sonra paşamı kucağıma verdiler şaşırdım benim mi bu oğlan diye çünkü baba esmer anne buğday tenli oğlan sapsarı 😂ameliyat sonrası hemen ayağa kalktım sabaha kadar yürüdüm gazımı çıkarmak için maalesef 🤦🏼♀️Sabah doktor geldi niye yapamadın gibisinden konuştu sonra bi serum vuruldu ve hemen sonra yaptım. emzirmeye çalıştım emmesi iyiydi ama hemen sütüm gelmedi. Stres yapmayın 2 gün sonra dolu doldu geldi çok şükür. Sadece hamilelere tavsiyem meme ucu kremini hamileliğin 8. Ayında kullanmaya başlayın bende yara olmaz düşüncesiyle kullanmamıştım keşke kullansaydım dedim çünkü ağlaya ağlaya emzirdim ama herşeye değiyor. Çok krem kullandım sadece 1 krem iyi geldi. Çok uzun oldu kusura bakmayın . Korkmayın o kokuyu aldıktan sonra herşeye değer diyorum. Allahım olmayan herkese nasip etsin olanlarında sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻