MerveLiva Selimem ztn een fazla tercih edilen doktor derya ve asiye hanım. Ztn katta sadece hamilelern kalmasına izin veriliyor eşleri dışarı çıkartyolar odayada almıyolar yoğnluğu öyle önlemeye çalışıyolar
Selimem MerveLiva insallah senin dediğine uyarak Derya hanıma randevu aldım ins iyi bir doktordur Hayırlı doktorlar rabbim karşımıza çıkarsın teskkr ederim sana aldım randevu bakalım nasıl biri 🧿🤲🏻💐
Snurugur Selimem canım Türkiye geneli her yer pandemi yani korona lı hasta geldiğinde özel devlet farketmeksizin her yer bakmak zorunda her yer riskli yani
Sedossss Birinci hstsnsne geçen hafta Çarşamba gitmiştim pandemi değildi benden snrs oldu demek ki bi de o hemşire dediğiniz hangi doktorun hemşiresi
Elifege Urazakininannesi evet özellikle İstanbul da çok sıkıntı hastane bulmak şuanda :( İnşallah bulursunuz en yakın zamanda
MerveLiva Selimem hayırlısı olsun hakkımızda 🥰 inşAllah memnun kalırsın bende haftaya asiye hanıma gidicem tekrar
Sedossss Damlacik88 maalesef çok şükür bir şey olmadı normalde 7.kata alıyorlar sanırım ama yatak yokmuş bu bahane değil ama oraya mecburdum. Ama kesinlikle hastane olarak tavsiye etmem doktorları ilgili yalnızca
Damlacik88 Ist florence da yapicam arkadaslar hem hamileye hem refakatciya covid testi yapiyor bir gun oncesinden bu icimi cok rahatlatti.. cunku doktorumda asil belirtisi olmayanlardan korkmamiz lazim diyor. Binaya ise vaka alinmiyor