betul-33 Zorunlu kürtaj oldum 1 Nisan da yani 24 gün oldu kaç gün sonra adet olurum bi tahmini olan var mı?
Berson betul-33 normalde 24 günde bir adet olurum kürtaj sonrasıda aynı şekilde kürtajın ilk gününü adet günüsayıyorsun yine 24. Günü adet oldum geçmiş olsun arkadaşım
sukayhanacar betul-33 canım 45-50 gün arası gelir genelde benim 48. gün gelmişti sıkıntıya sokma kendini
Syh42 1 ayı geçmişti benim. 35 gün falandı sanırım. Onda da az bi siyah leke geldi sonra kesildi. 2. Ayda tam anlamıyla adet olmuştum
Esra70 Syh42 bende 20 gün önce kürtaj oldum ama hala lekelenmem devam ediyor, devam etmesine rağmen Yine adet olunur mu yoksa bu lekelenme bitikten 25 30 gün sonrayı mı saymak gerekiyor 🙄
betul-33 Berson normalde kürtaj olmasam bile hamilelikte olmasa adetime denk geliyor kürtaj olduğum gün şimdi adetime 3 gün kaldı olur muyum acaba ?
bebegimmm16 Canım bende 38. Gün oldum strese sokma kendini. İnan ben çok stresliydim bir an öce olsam normale dönse diye olursun herşey düzene girer inşallaj
betul-33 bebegimmm16 inşallah canım İnan stres olmamak elde değil yine yeniden tekrar gebe kalmak istiyorum :(
betul-33 sukayhanacar çok sağol canım çok teşekkürler ama elimde değil bi an önce normale dönmek istiyorum ve yeniden gebelik olsun istiyorum çok🙏🏻
Berson betul-33 kürtaj gününü adetin ilk günü olarak say 30. Gün yine adet olursun 30 günde bir oluyorsan eğer arkadaşım
bebegimmm16 betul-33 seni çok iyi anlıyorum kuzum Allahım sabır versin inşallah bizede sağlıklı hayırlı evlatlar versin 😢
sukayhanacar betul-33 benim doktorum ilk 1 ay önermemişti cinselliği ilk adetin bi olsun ondan sonra başlarsın zaten canım denemeye gidenin ayağı içerde derler merak etme hemen kalırsın hamile ama stres yapma stres en büyük düşman.
Syh42 Esra70 kurtajdan sonra benim 1 hafta 10 gün kadar sürdü. Kürtaj günü adet tarihi olarak sayılıyor .
Esra70 Busimss yaa ne kadar iyi benim 20. Günüm hala azda olsa geliyor doktor 40 güne kadar normal dedi 🙄 bu durumda adette olamam galiba