Yildanur 12+2 den bildiriyorum, ağızda ki iğrenç tat, grnizde ki yenilen cismin kokusu, bulantı ve kusma halen geçmedi. En ağır ilacı kullanıyorum fakat tık fayda yok. Sabahları daha iyiyim ama 4ten sonra ayakta tutabilene aşkolsun yediiim çıkıyor anca yatarak midemde bişeyleri tutabiliyorum. 7 8 9 10 da daha beterdim. Sabah akşam kusuyordum. 3 haftalıkken başladı hunharca arttı. Azalmasını ve mümkünse bu bulantının kusmanın ağızdaki tatın geçmesini istiyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar 😂 sadece meyve iyi geliyor. Yeşil elma, ayva, armut gibi sert ve kabuklu yenebilecek meyveler. Tuzlu çubuk bana fayda etmedi. 3 aydır mutfağa girmiyorum. Peynir ekmek yiyorum. Ekmeğin içini yiyemiyorum anca kuru kısmı olursa öyle. Peynirde kaşar olursa yiyebiliyorum. Bide uyumak. Yatınca bi sıkıntı yok ama hata eder yürürsem günüm berbat. Bulgur tarzı şeyker yeme bid e canım olabildiğince sindiirimi kolay yiyecekler tüket. Az az sık sık ye. Çok çiğne. Hemen sindirsin miden. Salatalıkta iyi gelir hemde su oranı fazla. Ben su içemiydum ama sen içebiliyosan su iç 😂