daha önce de buraya suni sancı ile doğum yapan var mi diye başlık açmıştım. Doktorum bekleyebildigimiz kadar bekleyelim demişti eğer agrin gelmezse Pazartesi günü suni sancı ile Doğumu başlatacağız dedi. Pazar günü çok hafif pembe bi kanamam oldu ara ara gelmeye başladı ertesi gün doğumum olacağı icin çok heyecan yapmadım agrimda yoktu zaten ama ben sürekli ev temizledim yürüyus yaptım hiç oturmadım hamileligim boyunca. Ertesi gün hastaneye gittik hemen yatışım yapıldı . Doktorum geldi alttan muayene yaptı 2 cm açıklığım var dedi ve tablet koydu saat 9 falandı . Saat 12 oldu benim agrilarim gelmemişti. Saat 2 oldu gelmeye başladı ama benim 2 dk ya 1 geliyordu şiddeti gitgide artıyordu. Açıklık 6 cm olmustu . Hızlı oluyor açılman dediler ( Meryemana otunun faydası olduğunu düşünüyorum ) saat 4 oldu 8 cm açıklık oldu ama dayanılmaz agrilar geliyordu ve çok sıktı. En son saat 6 da 10 cm oldu fakat bebek yukardaymis ama böyle bir sancı yok. Tam 1 saat boyunca agri geldikçe ıkındım ve sürekli alttan muayene edip açtırıyorlardı yalvardım resmen alın artık doguma diye. 7 buçukta çatala aldılar beni ikindim ikindim gene gelmedi üstten bastırdılar canım çıkacak sandım bebeğime birsey oldu mu diye sordum surekli nabzına baktılar bana solunum maskesi taktılar 4. kez bastirmalarinda pamuğum geldi. Ama çok zor bir Doğum oldu. Biraz iri bebek olduğu icin dediler ama ben mahvoldum çok fazla dikişim var 45 dk boyunca bana dikis attılar. Sonunda bitti ama bende bittim ve bebegim doğalı 11 gün oldu ama kaburgalarım hala agriyor. Şimdi kucağımda uyuyor kuşum herseye değdi mi derseniz tabiki değdi. Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin insallahh