Aslibzfrkn123 Adetime 4 gun kaldi ama kasik agrilarim oluyor ara ara normalde adetime yakin karnim şişerdi bu sefer oyle olmadim sık sık idrara cikiyorum test yapacam ama ümitlenmek istemiyorum benim gibi olan varmi
Milena20 Aslibzfrkn123 fortest öneririm benim adetime 6 gün filan vardı hemen belirdi çift çizgi kasık ağrılarım oluyordu benimde adetteki gibi hatta adet olucam büyük ihtimal diye ümitsiz yapmıştım testi ama sonuç çift çizgi inşallah sizinde öyle olur hayırlsıyla 🙏
Cansss Aslibzfrkn123 sık idrara çıkma varsa bence test yap. Negatif çıksa bile Hatta adetin gelmezse yine yap bende ilk idarara çok sık çıkınca şüphelendim
Papatya24 Aslibzfrkn123 Bende de aynı belirtiler var canım yumurtlamadan 8 gün sonra adetime 8-9 gün kala test yaptım silik bile çıkmadı birkaç gün sonra tekrar yapcam inşallah olumlu olur
Emilikito Aslibzfrkn123 bence sık dişini 4 gün sonra erken gebelik testi yap çıkıyor canım benim adetime birgün kala yapmıştım çıkmıştı bebişim 25 haftanın içindeyiz şimdi
Besimesari02 Aslibzfrkn123 bnde oyleydim sık sık çıkardım adetime 5 gün vardı test yaptım silik çıktığı hamileyim suan
Aslibzfrkn123 Besimesari02 gecen ay klomenle catlatma ignesi kullandim olmadi bu ay klomen kullandim sadece o yuzden icimdede bir his var bi test alip yapayim ben:)