Tgb060919 Hastanede giymek için lohusa terliği adı altında satılan beyaz tüylü terliklerden kullanmak istemiyorum. Hijyenik de gelmiyor. Aklımda crocs tarzı önü kapalı hafif modeller var. Siz nasıl modeller tercih ettiniz? Fikir olsun bana da
Joshuasmom Tgb060919 rahat ettiğiniz bir terlik varsa direk onunla gitmek en mantıklısı. Ben birkenstock tercih etmiştim yine öyle yapacağım
Senatorun Tgb060919 ben hastaneye giderken ve donerken crocs giymeyi dusunuyorum zaten direk hastane icinde oyshodan bi terlik almisti ablam kendi dogumunda kullanmisti bende onu giyicem zaten bu zamanda dogum yaptigim icin cok fazla sus pus gelmiyor bile aklima kendimize cekersek bi iki resim icin hatira falan okadar 😂🙈
Mucizebebek2020 Bende daha almadm ne giyicem bilmiym her yer kapalı bende onları almayı düşünmüyorum gidip bakacam ama 35+3 olduk 🙄
Glsmnkcby Ben 15 tl gezerin pvc terliklerinden aldım hastaneden getirmeyi düşünmüyorum çıkarken direkt çöpe atacağım
Ceylizm Brikenstock tek tercihim evde de kullanıyorum plastik olanını, deri olanları dışarda kullanıyorum ama hastaneye plastik olanını götüreceğim bence çok rahat . Tavsiye ederim 👍🏻
Utayturku Bende gezerden crocs tarzı aldım duşa falanda girersek normal doğum olursa daha kolay olur bide hafif ve rahat.
Glsmnkcby Tgb060919 belki de ben biraz abartıyorumdur ama içime sinmez hatta valizi bile geri getirmeyi düşünmüyorum atabileceğim bir valiz kullanmayı düşünüyorum tuvalet içinde kullan at klozet örtüleri aldım hastanede yemek için aldığım atıştırmalıkların paketlerini içeceğim suyun meyve suyunun kutularını her şeyi yıkayıp hazırladım özel hastanede Doğum yapacağım ama yine de güvenemiyorum