Yusufelyasa İki haftadır midem çok yaniyo ne yersem yiyim az da yesem çok da yesem geçmek bilmiyo gece gündüz bu durumu yaşayan var mı ? Yada ne iyi gelir soğuk süt iç dediler içtim gecmiyo ne yapmalıyım
Busimss Yusufelyasa hayır soguk süt daha çok reflüyü azdırırmıs ben geçen hafta danıştım doktoruma rennie önerdi bana hapından emiyorum bende hemen iyi geliyor doktoruna danış istersen çok ise yarıyor
Nuruminci Yusufelyasa bende suan sennle aynı durumdayım ne yaptıysam gecmıyor naneli şeker alıyorum biraz ii gldi
Cocuklarim Busimss bak doğru dedin canım yatmadan her akşam süt iciyorum sürekli yanma oluyor üzerine hemen ilacı içiyorum mahfediuir aksi taktirde
ysmn27 Yusufelyasa benimde miydem cok kötü yanıyor bana da soguk süt ic dediler ama geçirmedi ılık süt hemen geciriyo
Glbgc Yusufelyasa bende 25+3üm birkaç gündür acayip midem yanıyor süt içiyorum elma yiyorum geçiyor ama çok kısa süreliğine maalesef.
Tucekilic Her öğünden sonra mutlaka sakız çiğneyin mideyi inanılmaz rahatlatıyor ben çözümü onda buldum :)