Ela_1129 Kizlar 22 haftalik hamileyim bebeğim hep göbeğimin altında sabit aynı yerde atıyor normal mi virüsten dolayıda doktora gidemiyorum 🤷♀️
Ecrinbzkrt Ela_1129 valla benımde öleydı dıyodum cıkıcak galıba suan 31oldum ve kaburgalarımdan sırt agrımdan ne adam akıllı oturuyorum nede yatabılıyorum🥰
Ela_1129 Ecrinbzkrt Alalh yardımcin olsun ben de simdiden uyuyamiyorum doğuma yakin nasıl olur bilmiyorum 😇
Ecrinbzkrt Ela_1129 valla 30a kadar o kadar rahattım ki uyku olsun işleri yapmak olsun 30bi girdim resmen bır gunde evrım gecırdı vıcudum🙈
Mercimegin1annesi 19 +2 ben hiç birşey hissetmiyorum siz kaç haftalıkken hissetiniz acaba erkenmi acaba
Ela_1129 Mercimegin1annesi canım 19 haftalıkken fazla birşey hissetmiyorsun bebek oynuyordur ama sen hissetmiyorsundur biraz daha bekle ama her annenin bebegi hissetmesi farklı oluyor 😊
Mrvts Ela_1129 ya bende 19+2 tüm ve sabah kasığımda kasılma ile uyandım iki defa bebek sağ tarafta ve yumurta gibi toplanıyor korkuyorum salı kontrolüm var bugün yine öyle oldu sabah bir daha da hareket hissedemedim normal mi bu haftalarda