Melegimveben Kızlar 15. haftada bebişlerin boyu kaç cm oluyor doktorum 8 cm dedi internette 10-15 cm yazıyor küçükmü dedim haftasına göre iyi dedi ama aklım kaldı 🤔
Minnosunannesi Melegimveben bana doktorum 10. Haftadan sonra boyunu hiç söylemedi. Sende takma iki büklüm duruyolar net ölçülmüyormuş
3melekannesi Nuranaliayaz1 bn de 15 +4 te gittiğimde boy 14 cm ağırlık 142 gr dedi sordum normal dedi ama baş popo mesafesimi yoksa ayaklarıylamı 14 dedi sormayı unuttum onu
Nuranaliayaz1 Melegimveben 3melekannesi canım bilmiyorum ki ama bu haftalarda bence takılmayın boya kiloya küçükler daha çünkü 7 aydan sonra önemli
Melegimveben 3melekannesi banada normal dedi ama baş popo mesafesini ölçtü benimde aklıma takıldı işte
AycanUzun Melegimveben ultrason kagıdında FL yazıyı o değeri 7yle çarpıyorsun boyu çıkıyo canım ordan Bi bak
Melegimveben AycanUzun bakıyım canım çok sağol ultrasonda doktor bakarken 8 cm demişti zaten 😥 kağıttada hiç yazmıyor devlette veriyolar ama özelde cm yazmıyor
ipekgul Melegimveben cnm merak etme normal bnm bebeğimn ölümcül iskelet hastalığı var 5 hafta geri kemikleri büyümüyo bu konuyu artk hatim ettm moralini bozma boşuna
Melegimveben ipekgul çok geçmiş olsun kuzum rabbim acil şifa versin 😥 naptınız peki tedavi falan varmıymış