Sevdiss_17 hseda kuzum bilgim yok ustte kalsin diye yaziyorum boyle biseyi ilk defa duyuyprum erken dogumdan sonra faaln olan biseymi cok cok gecmis olsun insallah gerek kalmadan iyilesir
Kkggee hseda canım sen ayrıntılı olarak bir yaz istersen aynı durumu yaşıyan arkadaşlar ona göre fikir sunsun doğum esnasında bir nasıl bir sıkıntı oldu ? Bebeğin gelişimi vs
hseda 78 saatlik soğutucuda bebeğimi tutacaklar böyle birşey yaşayıp beyinde 0 hasarla çıkan iyileşenler varmı
Erken Benim Uzaktan bir tanıdığıma olmustu Bebiş bikaç gün hastanede kaldı. Şuan çok iyi bebek. 8 ayına geldi büyüdü. Hasar falan da kalmadı Gayet sağlıklı ve iyi . İnşallah seninki de güzelce atlatır şu mübarek günde bolca Dua edin
hseda Erken akrabınızın bebeği oksijensiz mi kalmıştı nasıldı . Tam olarak nasıldı bana öğrenip bilgi verebilirmisşniz allah rızası için
Erken hseda oksijensiz kaldı diye duydum sadece . Ayrıntıyı bilmiyorum beyinde hasar olcak mı diye ailesi bekliyordu. Hastanede kaldılar bikaç gün sonra iyileşerek çıktığını öğrendik
Erken hseda inşallah olmaz benim içime kötü bişey doğmadı Rabbim sağlıkla bağışlasın size bu mübarek gecede