Kızlar dün kontrole gittim ve eve donuste post açmıştım ilk gebeliğim doktorum yarin gel başlatalım doğumu suni sanci ile beklemeye gerek yok diye. Bende korku icinde bekliyordum
hemen bekar ablami aradim gel boyle bi durum var diye sagolsum o da geldi evi bi guzel son kez temizledik beraber pogaca yaptik limonata ev alisverisi derken aksam saat 7 gibi adet sancılarım başladı bende herzamanki düzensiz sancim diye aldırış etmedim sonra saat 9 gibi duzenli olmaya basladi yine kulak asmadim cunku cok can yakisi degildi bende her zaman sancili oldugum iicin bisey dusunmedim belki pskilojik ddiye malum suni korkusu vardi 🤭 bi ara mutfağa gideyim dedim birden ıslandım sümüksü çokça bi akıntıydı ve kanlıydı sonra bu birsüre boyle devam etti. 😒 gece yarısı oluyor artık bu sanci niye geçmiyor diye düşünürken sancılar sıkılamaya 3 dakika da bir gelmeye başladı sanci geldiğinde cok acı çekiyordum ama öyle bisey ki gecince hic o ağrıyı çeken ben değilmişim gibi Allah ’ın hikmeti iste🌸 neyse ben bubagrilari ve kanlı akıntıları görünce artık doktoru aradim durum bu yarin gel doğuralım dediniz ama benim bu şikâyetlerim var dedim oyleyse doğumun kendi sancilarinla baslicak nişanın geliyor deyince bi ohhh cektim🤭 ve gece tam on iki buçuk ta artık dayanamıyorum diyerek hastaneye gittik ve direkt dogumhaneye nst de sancılar geldignde 60 80 100 diye gidiyor hic düşüş yok ve sadece 2cm aciklik var nasıl bu denĺi olabilir sancılar diye konuşuluyordu yarim saat sonra tekrar bi bakalım dediler ve acklk 3 cm hemen Sonra epidural yapildi cok sukur ki hafifledi sancılar 20 civarı oldu🤲 hafiflemesin etkisiyle tekrar ağıllık kontrol 6 cm dedi ve her yarim saatteki ağıllık farklı cok rahat ilerleyişi herkesi şok etmişti 😁 bi yarım saat sonra aciklik 10 dedi yani toplam 2 saatte 8 cm acilman oldu ve doğuma alındım Rabbime şükürler olsun ki hic korktuğum gibi ilerlemedi gözümde büyüttüğüm gibi değilmiş neden kendimi kastım diye bayagi içerledim hatta🤔 saat 3 te yavrum kucagimdaydi binlerce kez sukur ne dikisĺeri hissettim ne suyunun patlatildigini ne bebegin çıkış anındaki ağrılarını hic bisey hissetmedim olmamış gibiydk herşey Rabbim perşembeyi cumaya bağlayan gecede ilk sahurda ağrısız iki üç dikiş ile kucağıma almayi nasip etti binlerce kez sukur 🤲🤲 su an evimdeyim bebegim yanimda 🤱herşey yolunda bi sıkıntımız da yok 🧚♀️Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin🌸 Hamile olan kardeşlerime de sağlıkla kolaylıkla hayırla kucaklamayi nasip etsin 🌸 parmak kesintisine bile dayanamayan ben normal doğum yaptim diye bayagi saskiniz 😁 bence herkes normal düşünmeli 💕 🥰 benim dogum hikayemde bu bacilar darisi sizlere insAllah🥰